2777
2789
عنوان

بچه جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 29 پست
اطراف ما همون روزای اول میرن باید ببینی رسم شما چجوریه مادرشوهر یا خواهر شوهر نداری ازشون بپرسی؟ ببی ...

چرا هستن میپرسم ممنونم بنظرت چی براش بخرم که به دردش بخوره و هزینش پایین باشه

دختر بودن زیبا ترین غم دنیاست🙃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با توجه به بودجتون بخرپولگوشوارهکارت هدیهسکه پارسیانلباس عروس برا ۳ سالگیشبه همراه جعبه شیرینیبرو دو ...

بنظرت با مادرم برم زشت نیست مثلا پیش خودش بگه مادرشم اورده اینااا

به نظرم بهتریو چیز طلاست .براشون میشه پس انداز بقیه جیزا سلیقه ای هست یه پلاک یا پارسیان بخر

والا شاید باورت نشه من خودم که به حساب تازه عروس هستم طلا ندارم 

والا شاید باورت نشه من خودم که به حساب تازه عروس هستم طلا ندارم

اشکال نداره انشاءالله به زودی خیلی زیاد میخری.

طلا که خوشبختی نمیاره .

بهش فکر نکن 

اول زندگی برای خیلیا سخته مگر کسایی که کمک خانواده دارن یا سنشون بالا باشه 

اشکال نداره انشاءالله به زودی خیلی زیاد میخری.طلا که خوشبختی نمیاره .بهش فکر نکن اول زندگی برای خیلی ...

چی بگم والا شوهر منم کارگره به تنهایی داره جهیزیه هامونو تکمیل میکنه چون خانوادم جهیزیه ندادم شوهرم داره میگیره دستمون واقعا خالیه برای بچه جاریمم گفتم یک چیزی بگیرم هم به دردش بخوره هم هزینش پایین باشه

چی بگم والا شوهر منم کارگره به تنهایی داره جهیزیه هامونو تکمیل میکنه چون خانوادم جهیزیه ندادم شوهرم ...

خوبه

حالا در حد ۵۰۰ هم بدی خوبه 

حتی پول نقدم میتونی بدی خودشون هر کار بخوان میکنن

و یه پیشنهاد اینکه سعی کن خودتم شاغل بشی اینجوری سرعت پیشرفتتون خیلی بیشتر میشه 

خوبهحالا در حد ۵۰۰ هم بدی خوبه حتی پول نقدم میتونی بدی خودشون هر کار بخوان میکننو یه پیشنهاد اینکه س ...

خیلی دلم میخواد شاغل باشم اما کجا به بی سوادا کار میدن فقط در حد خوندن نوشتن بلندم خیلی کم 

خیلی دلم میخواد شاغل باشم اما کجا به بی سوادا کار میدن فقط در حد خوندن نوشتن بلندم خیلی کم

چرا عزیز بگردی کار هست .

شاید کارش کمی سخت تر باشه اما ارزششو داره که تو زندگی زودتر پیشرفت کنید

تا بچه نداری حتما برو سر کار 

تو دیوار و کانالای اخبار شهرتون بگرد