2789
مذهبیا سخت عوض میکنن

رئیسشون اول تحویل گرفت خوش اومدی دخترم بفرما باشه الان برات انجام میدم بعدش فهمیدم منظورش اینه میخواد قسمت دوم اسمم حذف کنه در‌ واقع فرقی نمیکرد بعدش خودم با اسمم کنار اومدم کلا مشکلی ندارم 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاپیک یه دوست میخوام رو گزارش میزنید لطفا

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

رئیسشون اول تحویل گرفت خوش اومدی دخترم بفرما باشه الان برات انجام میدم بعدش فهمیدم منظورش اینه میخوا ...

وقتی اسمت خوبه باشه واقعا نیاز ب عوض کردن نیست ولی بعضی اسما خیلی جالب نیستن،مثلا من رفتم بهداشت برای تشکیل پرونده گف اسمت گفتم فلانی میگه اتباع هستی😐😐😐😐

یا رفتم از پزشک شهرستان نامه بگیرم برای متخصص میگه همچین اسمی نشنیدم😐 یا یکی دیگه اسمم ی جور دیگه خوند😐

یا خدا من همونام که مثال زدی 😁

چطوری فاطمه زهرا😎

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد👺 طرفدار زن سالاری⭐ یه خورده بی اعصابم ولی مهربونم ، تلخم ولی مهربونم . شاید تند باشم و تند برخورد کنم ولی مهربونم. به نطر من مرد و زن هیچوقت برابر نیستن ، خانم ها جایگاهشون بالاتره ، ارزشمند ترن. اگه زن ستیزی بهتره ریپ نزنی.

اسمت چیه منم اسممو دوست ندارم ولی نمیتونممم عوض کنم میترسم هیچکی با اسم جدید صدام نکنه و ضایع شم اسم ...

چرا سارا نذارم؟

من بیشتر تو ادارات با این اسمم مشکل دارم ،و تو خونواده ما زود جا میفته اسم جدید

فاطمه یسنا 😁

عههه

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد👺 طرفدار زن سالاری⭐ یه خورده بی اعصابم ولی مهربونم ، تلخم ولی مهربونم . شاید تند باشم و تند برخورد کنم ولی مهربونم. به نطر من مرد و زن هیچوقت برابر نیستن ، خانم ها جایگاهشون بالاتره ، ارزشمند ترن. اگه زن ستیزی بهتره ریپ نزنی.