سایهماه۱۱۱ مدیر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 1506 عنوان بیاین جک تعریف کنید 😂😂 | مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 18 پست بگید منم یادم بیاد میگم 1403/10/25 | 14:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6517 یه چای بریز بعد برو آرایش کن اگه اومدی دیدی چای سرد شده بدون خیلی زشتیفان# اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6517 پس درستش اسکی نشاته، ما یه عمر اشتباه میگفتیم اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6517 کافیه من از یکی خوشم بیاد یا اهل دوستى نیست یا دورغگو از آب در میاد یا ثبات دوستى نداره یا میمیرهیا فلج میشه یا بازی در میارهیا برمیگرده به رابطه ی قبلیش 90% مواردم عاشق یکی دیگَستدر بهترین حالتم یا متاهل یا میره خارج شانس نیس ک..... اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6517 تلگرام حتی چن وقت یبار میپرسه شمارت همونه؟رمزت یادته؟ چرا تو فکری؟ زید مید چه خبر؟خودمو برات خوشگل کردم آپدیت کن.کاش یاد میگرفتی ازشفان# اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه