2777
2789
عنوان

بچه بودم محارمم بهم تجاوز کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2662 بازدید | 83 پست
این عمو بود یا شیطانکاش به مامانت همون موقع می گفتی

چطور میشد آخه میترسیدم و اینکه اپن موقع نمیدونستم یعنی چی 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جای اینکه واگذارمون کنی به خدا برو ویش روانشناس ، یه چیزیت هست که بجای روانشناس اومدی اینجا اینو تعر ...

یه چیزیه نیست فراموش هم کردم عزیزم فقط خواستم اینو بگم ک مواظب بچه هاتون باشید و پیش عزیزترین و نزدیک ترین فرد هم ندارید تنها بمونن همین!

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

منم دایی بی شرفم....با این ک اون موقع فقط ۱۴_۱۵ سالم بود وهیچی از این مسایل نمیدونستم....هرگز نمی‌بخ ...

توی ۱۴ -۱۵ سالگی باید انقد بچه بدونه که از خودش و بدنش مراقبت کنه و نذاره کسی بهش دست بزنه. 

متاسفانه مادرا یاد نمیدن به دختراشون. 

نبایدم ببخشی عزیزم.

تا حالا با کسی دراین مورد صحبت نکردی؟ مشاور نرفتی؟

نه 

راستش فراموش کردم اصلا بهش فکر نمیکنم دیگه 

فقط اینو اینجا مطرح کردم ک مواظب بچه هاتون باشید

چی شدن دختراش

مث من ...

ولی از سمت کسی دیگه 

توی ۱۴ -۱۵ سالگی باید انقد بچه بدونه که از خودش و بدنش مراقبت کنه و نذاره کسی بهش دست بزنه. متاسفانه ...

دقیقا. هیچی بهم نمیگفتن اون موقع هم ک گوشی اینا ب این صورت نبود. حتی مادر من پریودی رو بهم نگفته بود ک ب چه شکله و وقتی پریود شدم از وحشت داشتم سکته میکردم!!!

عزیزم بابت تجربه های سختی ک داشتی و اون آدمای کثیفی ک باید نقطه ی امن تو میبودن متاسفم 

ولی اینا تو رو خیلی قوی تر کرده و از همسنات از این لحاظ ده پله بالا و عاقل تری.

نظر منم میخوای حتماااااا برو مشاور و این تراپی رو انجام بده تا اون خاطره از ذهنت اثراتش بره و گرنه در آینده توی روابطط به مشکل برمی‌خوری یا واست یه حال بده.

پیرینسس🎀🤍

منم دایی بی شرفم....با این ک اون موقع فقط ۱۴_۱۵ سالم بود وهیچی از این مسایل نمیدونستم....هرگز نمی‌بخ ...

واایییی خدا 

من بچه بودم و خیلی هم سطحی بود کارشون ولی بازم حس میکنم این خودارضایی م درگیری بودم شاید به این ربط داشته باشه 

هیچوقت از ذهن آدم پاک نمیشه خدا لعنت کنه همچین ادمایی

خدا جوابشونو داد عزیزم 

دقیقا سر دختراشون اومد 

ولی من باز هم ناراحتم برای دخترا

واایییی خدا من بچه بودم و خیلی هم سطحی بود کارشون ولی بازم حس میکنم این خودارضایی م درگیری بودم شاید ...

صددر صد ک ربط داشته. اون بی ... ها این حس رو بیدار کردن درون شما. خدا از این جور حیوون ها نمی‌گذره و همشون تقاص پس میدن😍❤️