2777
2789
عنوان

شوهر نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 2313 بازدید | 41 پست
گفتم کو گوش شنوا

توام گوش شنوا نداشته باش. بگو نمیتونم، دوست داری خودت بشکن، دوست نداری بذار بمونه بگنده

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

عزیزم پروفت خودتی؟

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گند دماغ نیستن، واقعا گردو شکستن کار زن نیست. اونم اینهمه...من شوهرم هردفعه دو سه کیلو میخره، اونم خ ...

شوهرم مسنه از این کارا نمیکنه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
عزیزم پروفت خودتی؟

اره گلم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
استارتر پروفایلت عکس خودته؟

بله گلم

چندسالشونه؟

۵۶ عزیزم

اره گلم

خیلی  چهره ی جا افتاده و پخته و زیبایی داری🥰

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
بله گلم

شما که جوان و زیبایی، چطور همسرتون مسنه؟ الیته ببخشید اگه فضولی میکنم

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

خیلی چهره ی جا افتاده و پخته و زیبایی داری🥰

مرسی

شما که جوان و زیبایی، چطور همسرتون مسنه؟ الیته ببخشید اگه فضولی میکنم

مجور شدم گلم

۵۶ عزیزم

مسن نیست، میانساله. خودش تنبلی میکنه وگرنه ربطی به سنش نداره