2777
2789

فقط احترام؛ احترام و احترام 

با ملایمت صحبت کردن و 

وقت شناس بودن..

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی بعضیا فقط در موارد ضروری حرف میزنن .نگاهشون طوریه که آدم مجبور میشه تحویلشون بگیره 😂😂

🥰🤣 من با دخترا اینقدر شوخی میکنم

تا حالا بکی دو تا پسر دیدم از دور لبخند ملیح و زل

ولی با پسرا عادیم

🤣 البته من داخل دانشگاه یکمی گاو پیشونی سفید شدم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

کم حرف بزن وقتی سوالی ازت شد با دو ثانیه مکث و (ینی فک کنی) جواب بده 

کلا بیشتر گوش بده کمتر حرف بزن قبلشم حرفتو سبک سنگین کن 

نباید مث گاو بخندی (خودم میخندم )🤣

لبخند ملیح نباید با بقیه پچ پچ کنی 

ب ظاهرت برسی 

صمیمی نشو کلا 

همشونو من رعایت نمی کنم 😂😂😂

آقا از نظر ظاهری 

استایل از همه چی مهم تره حتی از انداااام. تپلایی دیدم که انقد خوش استایل و جذاب بودن و اسکینی هایی ک بلد نیستن چجوری لباس بپوشن

آرایش تمیز و ملایم بهتر از مژه های پر و شلوغ و فلانه

کلا میکاپی که یه جوری باشه که کسی نفهمه میکاپ کردی بیشتر براشون جذابه فک میکنن طرف نچرال خوشگلهههه

عزیزم قبل همه چی فیس و اندام خیلی مهمه فیس بینی درست باشه بقیه اش در میاد این تا اینجا 

بعدش باید درست استایل کنه اینم از پیج ها میشه یاد گرفت

روتین پوستی خودشو پیدا کرده باشه

همیشه باید آماده و خوشبو باشه هیچ دلیلی نداره زن مثلا شیو نکرده باشه یا عطر نزده باشه 

تو صحبت تو نگاهش باید جوری باشه مثلا میخواد پل طرف بدست بیاره حتی اگه همین الان شوهرشه 

باید خرج کنه هر ماه باید یه تیکه شده کفش شده بدلیجات برا خودش بخره 

کارهای شخصی بلد باشه رانندگی رفتن به بانک و اداره ها 

خودش واسه خودش کافی باشه

با ترند های روز آشنا باشه مثل موزیک و فیلم روز چیه 

کافه ها و رستوران های با کلاس رو از معمولی تشخیص بده

خیلی زیاده گلم اینا به ذهنم رسید 

اینا کافی هستن؟

من رعایت میکنم 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

منم نمیدونم چطوری رفتار کنم که خواستگار پیدا شه برام راهنماییم کنین

اینو بقیه جواب بدن لطفا 

البته وقتی برات مهم نباشه و به فکر نباشی از زمین و آسمان خواستگار میریزه😂😂😂 البته برا همه صدق نمیکنه 

اینو بقیه جواب بدن لطفا البته وقتی برات مهم نباشه و به فکر نباشی از زمین و آسمان خواستگار میریزه😂😂 ...

نه اصلا ربطی ندارع به این چیزا من نمیدونم چرا بعضی دخترا خیلی به چشم میان حتی با وجود اینکه قیافه و اندام خوبی ندارن عقل مرد هم که به چشماشه نمیدونم چرا کسی چشمش رو من نمیاد