2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نباید زندگی کنم چون زندگی مزخرفه زندگی کردن چرته

نه توروخدا این کار رو نکن خیلی هایی که خوردن پشیمون شدن وقتی داشتن جون میدادن که دیگه فایده نداشته 💔

عزیزم ترو خدا این کار رو نکن به خانوادت فکر کن چی به سرشون میاد .نامزدت می‌ره با یکی دیگه ازدواج میکنه و فراموش میشی توروخدا این کار رو با خودت نکن 🥺🥺

قسمت دادم نکن 

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

بخاطر نامزدم میخوام بخورم

بخاطر نامزدت نیست.

بخاطر اینه که شما تنها نقطه اتصالت به زندگی رو نامزدت قرار دادی.

تو ارتباط بودن با اون برای شما حس ارزشمندی و وجودیت میاره.

من نمیدونم تو زندگی شخصیت چه چالش ها و مشکلاتی رو از سر گذروندی و خانواده ات چطور بودن باهات.

ولی حست رو متوجه میشم. 

یکی از علت های دور شدن اون شخص از شما هم همین قضیه هستش. رفتارهای شما باعث اذیت و کلافگی شده. 

روزای سخت برای همه هست حالا هرکی یجور، اما وقتی صبر می‌کنی و از اون طوفان به سلامت درمیای به خودت افتخار می‌کنی

منی که عشقم بهم خیانت کرد و با همون ازدواج کرد دارم بهت این حرفو میزنم: اون لیاقت تورو نداشت، بذار بره با همون باشه، گریه کن، سوگواری کن، هرکاری که در جهت سالم‌تر شدنِ روان و جسمته انجام بده اما به خودت به خاطر ی‌عوضی آسیب نزن چون اونو به خواسته‌ش می‌رسونی

تو باید بمونی

رشد کنی

زندگی کنی

و شکوفا بشی

همیشه زندگی اینجور نمی‌مونه دوست قشنگم ♥️

روزای سخت برای همه هست حالا هرکی یجور، اما وقتی صبر می‌کنی و از اون طوفان به سلامت درمیای به خودت اف ...

نمیدونم میگه به مرگ مامانم خیلی میخوامت ولی لجمو در میاری با کارات

نمیدونم میگه به مرگ مامانم خیلی میخوامت ولی لجمو در میاری با کارات

به حرف نیست

به عمله

اگر تو رفتارش نشون میده که واقعا دوستت داره که نباید انقدر بیخیال باشه نسبت به این حال بد تو

اگرم که نه باید رهاش کنی

تو هیچی ازش و اونی که تازه پیداش کرده کم نداری، یادت باشه: هیچچچچچچییییی

پس بزن باس‌‌…نش پرتش کن بیرون

و دیگه ام بهش اجازه برگشت نده

[QUOTE=368292597]اگه میخواد چرا گفت برو خودتو بکش🥲😔[/QUOT

حرف منم همینه

چطور بخودشون اجازه میدن به یکی که انقدر دوسشون داره این حرفو بزنن

پس ما نباید ببخشیمشون تا دیگه جرات تکرار همچین رفتاریو با ما نداشته باشن

تا دلت بخواد آدم مهربون هست تو این دنیا