2821
2789
بعدشم کلا با خانواده شوهرم قطع رابطه بود نمیدونم امشب از کجا پیداش شدبعد ی سال

حتلا صبر کن ببین همین میشه نور چشمی خانواده 😤😤😤😤😤

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اون احتمالا داره حسودیتو میکنه خواسته با این حرفش دلش خنک شه وگرنه کدوم آدم عاقل به کسی که مشکل داره پوزخند میزنه خدا شاهده زندایی من الان بیست ساله ازدواج کرده ندیدم کسی درباره بچه باهاش حرف بزنه چون میدونن دلش میشکنه 

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به همسرم گفتم دوس ندارم باهاش گرم بگیری گفت چرا داداشم باتومیحرفه...

اشتباه کردی دیگه...بذار گرم بگیره نترس هیچی نمیشه..شوهرت بفهمه دیگه واست مهم نیست خودش میترسه عقب نشینی میکنه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اره مادر شوهرم خیلی ازش حساب میبره 

ایمایی ک بعد قطع رابطه یهوو میان مهربون میشن میشن عزیز...آدمای چاپلوس

دارم اماجاریم نه....

یا خدا😑😑غیر مستقیم عمل کن..مثل پیش شوهرت بشین..به شوهرت تیکه خنده دار میاد بزن زیر خنده تو زودتر از شوهرت جواب بده

دوستان خیلی ممنون که بهم دلگرمی دادید ای کاش همه یروزی به یه سطح فرهنگ برسیم که درباره مسائل خصوصی د ...

مطمئنم روز به روز اوضاع بدتر میشه

راست میگی انگار ادما روزای گذشتشونو فراموش میکنن مثلا همین جاریم خودش سخت باردار شد اما الان ...

اللهم صل علی محمد وآل محمد😍😍😍😍😍

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز