2777
2789
عنوان

کسی میدونه قیمت کله پاچه چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 90 پست

ما همیشه از قصابی میگیریم خودمون درست میکنیم به صرفه تره

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

عالیه که حیفه واقعا امتحان کن

ی بار باردار بودم عجیب دلم خواست 

ی لقمه خوردم دیگه نتونستم 

اونم ب زور 

نوش جونتون باشه عزیزم

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیکنه خدایی

یه دست با چهارتا آب مغز بسته دیگه اونم صبح.ما اگه ناهار بخوریم دو نفر یه دست صبح باشه ۳.۴نقر یه دست

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خداییش چرا کله پاچه رو تو خونه درس نمیکنین؟؟

مامانم شهر ما اومدن مسافرت ک خودشون خونه دارن 

اینجا امکانات کامل نداره 

بابام سالی دوبار قربانی داره ک هربار مامانم کله شو میپزه ولی خب یهو الان پیشنهاد دادن😅😅

خیلی گرونه ، ما رفتیم رستوران سنتی دو روز پیش ، زبان ۱۷۰ هزار ، بنا گوش ۱۷۰ هزار ، یک دونه پاجه ۵۰ ...

جالبه ک گرونه هستا 

نوش جونتون 

همیشه به تفریح

یه دست با چهارتا آب مغز بسته دیگه اونم صبح.ما اگه ناهار بخوریم دو نفر یه دست صبح باشه ۳.۴نقر یه دست

والا من و نامزدم دو دست کامل میخوریم مگه گنجایش معده شماها چقده 😂

شایدم منظوری نداره مسخره بازی در میاره ولی شوخی قشنگی نیست به هر حال

ن بابا 

کلا سبکه 😏

والا من خودم ی دست کامل میخورم

واقعا.؟ خیلی سنگینه ی دس برا ی نفر مخصوصا خانوم

ولی خو امکانش هس

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
مامانم شهر ما اومدن مسافرت ک خودشون خونه دارن اینجا امکانات کامل نداره بابام سالی دوبار قربانی داره ...

خب خوش بگذره من از بیرون نمیگیرم برا همین هم خبر ندارم کله پاچه هم خوبه و حلیم هم خوبه هر کس ذائقه خودشو داره گلم

الان میخواین برین صبحانه؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ببین منم دوست نداشتمولی وقتی میری کله‌پاچه ای هر قسمتش دوست داری میدنمن همسرم میدید دوست ندارم، می‌گ ...

ای جانم 

دهنم آب انداختی با اون لیمو گفتنت😁😁

سعی میکنم 

نوش جونتون عزیزم