2777
2789
عنوان

باید زن بگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 36 پست
توکجا اون کجا ازش خیلی سرتری اون داره به انتخاب خودش ازدواج میکنه دروغ میگه که خونواده تحت فشارگذاشت ...

میگه رو حرف مادرم نمیتونم حرف بزنم

حالا اصصصصلا بین ما حرف ازدواج نبوده. خب اگه میخواست کات کنه خیلی راحت بهم میگفت منم تمومش میکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عب نداره عزیزمپیش اومده خودتو سرزنش نکن تجربه اس می گذره حال خودتو خوب نگه دار❤️

تازه باورت نمیشه اگه بگم از اون روزی که ازم شماره گرفت تا الان فقط و فقط یکبار همدیگرو دیدیم اونم توی ماشین، حتی منو یه کافه هم نبرد

هر وقت میگفتم قرار بذاریم میگفت من یا سر کارم یا خوابم یا باشگاهم. خونشون اخه توی شهر نیست، از روستا پامیشه میاد شهر راننده اورژانسه

بخدا خجالت میکشم اینارو دارم میگم اشکم هم دراومده

ای بابا من توی خیابون حالم بهم خورد گرمازده شده بودم زنگ زدن اورژانس این اومد منو رسوند درمونگاه بعد ...

ااااااااااخ

کمبود محبتتو باید خودت درمان کنی با مهربونی با خودت

نه اینکه از بقیه انتظار محبت داشته باشی

حتما ورزش کن مدیتیشن کن خودشناسی کن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
تازه باورت نمیشه اگه بگم از اون روزی که ازم شماره گرفت تا الان فقط و فقط یکبار همدیگرو دیدیم اونم تو ...

ببین نه راننده اورژانس بودن عیبه نه روستایی بودن

همه ادما از یه جایی شروع می کنن و پیشرفت می کنن

موضوع اینجاس این آدم قدرتو ندونسته پس دیگه قطع رابطه کن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
ببین نه راننده اورژانس بودن عیبه نه روستایی بودنهمه ادما از یه جایی شروع می کنن و پیشرفت می کننموضوع ...

نه عزیزم هیچکدوم عیب نیست. ولی تفاوت فرهنگی خیلی مهمه و اینکه شعور اینو داشته باشه که مثل آدم کات کنه و روراست باشه

نه عزیزم هیچکدوم عیب نیست. ولی تفاوت فرهنگی خیلی مهمه و اینکه شعور اینو داشته باشه که مثل آدم کات کن ...

دقیقا همینطوره