2777
2789
عنوان

همسایه بی فرهنگ

179 بازدید | 15 پست

الان که دارن این تاپیک رو براتون مینوسم ساعت یازده و سی و سه دقیقه شبه پسر همسایه با باند آهنگ رپ گذاشته و با صدای بلند هم خونی میکنه تازه تو سن بلوغ هم هست و اصلا خودتون میتونید تصور کنید که چه صدای وحشتناکی داره بی فرهنگ تا چه حد؟

مادرم شاغل هست و وقتی میاد خونه همسایه منتظر نشسته که برسه و زنگ خونه مون رو بزنه خدایی ناکرده کار واجب داشته باشه عیب نداره ولی مثلا سر چیزایی بیخود که اصلا ربطی به ما نداره مشکلات خانوادگی و مالی فلان جاریم این کار رو کرد فلان زنداداشم اون کارو کرد

یا میاد خونمون تا ساعت نه و نیم شب به بهانه ی این که بچه هام رفت بیرون تنهام حوصلم سر رفته میشینه با ما شام میخوره و میره 

تابستونا که همیشه ما خونه ایم و مامانم هم سرکار نمیره از ساعتت پنج عصر تا نزدیکای ده شب خونمونه 

با بچه هاش روزی پونصد بار میفتن به جون هم باز هم ما سر صدا شونو میکشیم

تو رو جون هرکی دوست داری لایک نکن😂❤️

یه بار هم مادر تو زنگ در خونه اونو بزنه ا ساعت ۴ عصر تا ۱۲ شب بشینه شام هم بخوره بیاد خونه دست پیش بگیره چند روزی 

فردا شب هم تو باند روشن کن آهنگ رپ بزار اونم فحشی یاد میگیرن مردم آزاری کار درستی نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون خانم مجرده؟ 

ما داشتیم طلاق گرفته بود با بچش زندگی میکرد بیشعور دوست واسه شب نشینی دعوت میکرد تا ۶ صبح صدای اهنگ و کفش پاشنه بلند میومد  

یا وقتایی که خانوادش میومدن همش دعوا سر پول بود 

ψ ❤️

یه بار هم مادر تو زنگ در خونه اونو بزنه ا ساعت ۴ عصر تا ۱۲ شب بشینه شام هم بخوره بیاد خونه دست پیش ب ...

مادرم از این کار ها نمیکنه بکنه هم بهش بر نمیخوره اخلاقش یه جوریه که از این جور چیزا خسته نمیشه خاله زنک بازیا

همسایه ما هم با کلی مهمون،تازه یادش افتاده رقص و آهنگ نداشتن.

دوبس دوبسش ساختمونو میلرزونه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

رو ندید خب ینی چی اومد مادرت بره اتاق خواب بگه سرم درد میکنه یکم دراز میکشم عذر میخوام چیزجون

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
همسایه بالاییمونم روزا یه تچمدت صدای ضبطو تا خرتناق زیاد میکردن یه بار قشنگ از خجالتشون دراومدم دیگه ...

خوب کردی والا ولی واسه ما دیگه خیلی صمیمی شده مامانم یه چند بار بهشون نامحسوس گفت که سر صداتون اذیت میکنه ولی به روی مبارک نیاورد همیشه هم از صدای پسر گلش تعریف میکنه

رو ندید خب ینی چی اومد مادرت بره اتاق خواب بگه سرم درد میکنه یکم دراز میکشم عذر میخوام چیزجون

مامانم وقتی اون میاد نمازش میخونه یه ذره استراحت میکنه شام میپزه دیگه انگار بودنش تو خونه عادی شده😂

همسایه بالاییمونم روزا یه تچمدت صدای ضبطو تا خرتناق زیاد میکردن یه بار قشنگ از خجالتشون دراومدم دیگه ...

چیکار کردی ؟

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨