2777
2789
عنوان

تهدید با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 38 پست
روند قانونیش هم طولانیه،اول شکایت میکنید،بعدش احضاریه می‌ره برای پسره،ولی قبلش بهش پیام بده و از حرف ...

خیلی منو تهدید کرده ولی من اسکرین شات ندارم پاک کردم 

فقط تنها چیزی ک دارم آخرین چتمون تو اینستاست ک اونم تهدید خاصی نکرده فقط گفته تو مجبوری برگردی به من و فلان 

سر اون حر.ومی رابطم با نامزدم خراب شده من ی اشتباهی کردم به این اعتماد کردم خب چیکار کنم الان دیگه

اخه الان بشینی غصه بخوری فایده داره!

به غلط کردن بندازش

هر چه زودتر برو واسه شکایت 

یه حال کمیاب یه حس عجیب داره جریان تو رگام 🪐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی منو تهدید کرده ولی من اسکرین شات ندارم پاک کردم فقط تنها چیزی ک دارم آخرین چتمون تو اینستاست ک ...

خب بد کاری کردی حالا کاری که من میگم انجام بده

تو هر پیام رسانی که دارید به جای اسم پسره شماره تلفنش رو بنویس بعد برو بهش پیام بده تحریکش کن و بگو ازم چی میخوای بعد هی ازش اسکرین بگیر در صورتی که شمارش معلوم باشه بعدش با خیال راحت برو شکایت کن

اگرم برادر بزرگتری داری و میتونی روش حساب باز کنی بهش بگو بالاخره کمکت میکنه،در هر صورت سوالی داشتی بهم بگو کمکت میکنم

Mathematics teacher

خب بد کاری کردی حالا کاری که من میگم انجام بدهتو هر پیام رسانی که دارید به جای اسم پسره شماره تلفنش ...

داداش دارم ولی نمیخام بدونه مامانم می‌دونه تهدیدم می‌کنه حتی ی بار بهش گفت میرم شکایت میکنم ازت گفت برو 

داداش دارم ولی نمیخام بدونه مامانم می‌دونه تهدیدم می‌کنه حتی ی بار بهش گفت میرم شکایت میکنم ازت گفت ...

خب باید مدرک داشته باشی فردا بری شکایت کنی عکساتو می‌ریزه داخل یه فلش کس دیگه ای هم نمیدونه،واسه همین دادگاه ازت مدرک میخواد و اتفاقا نتونی ثابت کنی بر عکس به ضرر خودت میشه و پسره می‌تونه به جرم تهمت زدن بهش ازتون شکایت هم کنه

Mathematics teacher

اتو نمیده

عکس و فیلماتون خیلی بد بوده،اگه نه که بنظرم هم کلا بلاکش کن برو دنبال زندگیت چون شکایت کنی میاد دنبال انتقام و ممکنه همسرت بفهمه و خدایی نکرده کار به طلاق بکشه 

Mathematics teacher