2777
2789
عنوان

حالم بده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط از این رابطه سمی بیا بیرون دختر حتما زن وبچه داره سرش الان با اونا گرمه بکش بیرون از رابطه که اسیب نبینی

درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه

زندایی من ۱۸ سالگی با دایی آخوندم که ۳۸ سالش بود ازدواج کرد بعد ۱۵ سالم جدا شدن الان من همسن اونموقش ...

ببین هر کاری ک بکنی ته ته نهایت بتونی با پونزدع سال اختلاف سر کنی 

چون وقتی اختلاف سنی زیاد میشه 

زندگی از همه لحاظ درگیره 

مهم‌ترینش اینکه طرف سنش بالاتر می‌ره و تو تازه مثلا می‌رسی به ۲۵ 

ولی موهای همسرت سفید شده 

تو میل جنسیت زیاد میشه 

و اون روز ب روز کمتر و کمتر 

منم شوهرم ده سال ازم بزرگتره و تموم اینا رو دارم میبینم 

هر کس منو میبینه جدیدا میگه شوهرت اصلاااا بهت نمیخوره 

چون موهاش سفید شده و من سنی ندارم 

حتی طرز لباس پوشیدنش رو چند ساله نتونستم عوض کنم 

حتی اینم بگم بخاطرش چند ساله درگیر ناباروری ام 

حتی یوختایی نیاز دارم دیوونه بازی در بیارم 

پیاده روی کنم تو ماشین آهنگ شاد گوش بدم ولی اون حوصله ی اینکارارو نداره

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
فقط از این رابطه سمی بیا بیرون دختر حتما زن وبچه داره سرش الان با اونا گرمه بکش بیرون از رابطه که اس ...

نمیدونم فقط خداکنه نداشته باشه الان دیگه اونقدر وابسته م ک جرئت پرسیدن این سوالت ندارممم

ببین هر کاری ک بکنی ته ته نهایت بتونی با پونزدع سال اختلاف سر کنی چون وقتی اختلاف سنی زیاد میشه زندگ ...

عزیزمممم ن بهم گفته قصدم ازدواج نیست و مث دوتا رفیقیم باهم نمیدونم واقعا خیلی میخوامش خیلی زیاد

نمیدونم فقط خداکنه نداشته باشه الان دیگه اونقدر وابسته م ک جرئت پرسیدن این سوالت ندارممم

یعنی همون اول ازش نپرسیدی؟

چقدر احمقی دختر

خدا کمکت کنه یه تیکه عقل بهت بده

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

چقدر سخته💔

خیلی 

اصلا از ی دختر شاد تبدیل شدم ب ی آدم خشک و افسرده

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
عزیزمممم ن بهم گفته قصدم ازدواج نیست و مث دوتا رفیقیم باهم نمیدونم واقعا خیلی میخوامش خیلی زیاد

ته رابطه ای که از اول گفته قصدش ازدواج نیست چیه؟

معلومه سرگرمی 

چرا چرا؟

چرا با خودت اینجوری رفتار میکنی؟ 

ارزشتو چرا اینجوری میاری پایین ؟

حتما داره حسم بهم میگه زن وبچه داره وبهت نگفته وقتی میگی از صبح غیبش زده حتما زن داره بعدشم این رفاقت طبیعی نیست دختر حیفی بخدا

واست پول خرج میکنه؟؟

ته رابطه ای که از اول گفته قصدش ازدواج نیست چیه؟معلومه سرگرمی چرا چرا؟چرا با خودت اینجوری رفتار میکن ...

دقیقا استفادش که تموم خیلی راحت میذارتش کنار