2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسری که سوناتا داره را از آهن فروش پیدا کنین ...شما خودت چه دستاوردهایی داری که آهن به این گرونی میخوای ؟؟

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بیشتر ببینید

چشم# و دل سیر باشیم

امضام واسه یه دوست که برام عزیزه لطفا نپرسید دیگه 😇من الان ماه هاست که ازت خبری ندارم😔 میدونی چقد برام عزیز بودی اما این رسم رفاقت نبود یهو بی خبر بذاری بری؟ 🥺امیدوارم یه روز امضامو بخونی بدونی که هنوز بهت فکر میکنم هنوز منتظرتم 🪷اگر روزی اومدی که من نبودم لطفا مثل همیشه مراقب خودت باش 🪷همیشه به یادتم رفیق مهربون اما بی وفای من😔🪽رسیدی به جایی که من واسه قلبم 🤍وصیت نوشتم 🦢...  همون چش درشته 👁👁سبزه بانمک 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2253858 

بیشتر ببینید

خب سوناتا پیدا کن که پارک شده باشه بعد با ماشینت یه خش جزعی روش بنداز بعد شمارتو بذار روش بنویس واسه خسارت تماس بگیره بعدش که تماس گرفت لتس گو مخشو بزن 

دچار دگاوو شدم، احساس می‌کنم این گاو رو قبلاً هم تو زندگیم دیده بودم.

خب سوناتا پیدا کن که پارک شده باشه بعد با ماشینت یه خش جزعی روش بنداز بعد شمارتو بذار روش بنویس واسه ...

اگه متاهل بود چی ؟اگه خسارتو گرفت چی؟اگه بست بی دری وری گفتن چی !میدونی خسارت سوناتا چقدره؟

اگه متاهل بود چی ؟اگه خسارتو گرفت چی؟اگه بست بی دری وری گفتن چی !میدونی خسارت سوناتا چقدره؟

خب اول چک کنه ببینه صاحب سوناتا جوونه انگشتر داره یا نه

بعدش حواسش باشه خش جرعی در حد ده میلیون بندازه یا مثلا آینشو بزنه

ولی بازم جور در نمیاد راس میگی😂

خب اول چک کنه ببینه صاحب سوناتا جوونه انگشتر داره یا نهبعدش حواسش باشه خش جرعی در حد ده میلیون بنداز ...

دوست عزیزمون اگه ۱۰ ملیون پول داشت دنبال سونتا نبود اینم به همچین روش ناشی بیاد تاپیک بزنه

دوست عزیزمون اگه ۱۰ ملیون پول داشت دنبال سونتا نبود اینم به همچین روش ناشی بیاد تاپیک بزنه

حالا فک کن گیر یه خسیسی بیوفته که بجا ده میلیون پنجاه میلیون خسارت بخواد😂