2777
2789
عنوان

مصرف متفورمین برای تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ۷ کیلو اضافه وزن دارم. رازیانه بهم نمیسازه ولی چیزای دیگه میخورم. الان متفورمین رو بخورم یا ن؟ می ...

همون موقع که پریود نمیشی

بیشتر درمانیه کیست های ریزت رو آب میکنه 

پریود نمیکنه 

دمنوش زغفرون و غذاهای گرم بخور

ی قرص هم هست ده روز میخوری پریود میاد اما نیاز به نسخه پزشک داره که دکترت برات تجویز نکرده

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

به منم ۵۰۰ داده حتی واس کیست گفت عالیه از بین میبره

من پریم ۴ روزه عقب افتاده، از امشب شروع کنم خوردن. امیدوارم پریود بشم و این ماه پری بیاد

غروبِ آفتاب ثابت میڪنه ڪه؛ پایان هم میتونه قشنگ باشه...🙂
همون موقع که پریود نمیشیبیشتر درمانیه کیست های ریزت رو آب میکنه پریود نمیکنه دمنوش زغفرون و غذاهای گ ...

من زعفرون روم تاثیر نداره، همون رازیانه تاثیر داره که اونم نمیسازه بهم. این چندوقته دوسین خوردم، شکمم با روغن سیاه دانه ماساژ دادم، دمنوش جعفری و چایی کوهی و آویشن و بابونه و تخم شوید و گل گاو زبان خوردم. تو آب‌جوش زردچوبه و زنجبیل میریزم و میخورم. روزی نیم ساعت پیاده روی و یه روز درمیون ایروبیک کار میکنم. مصرف روغن و نمک رو به حداقل رسوندم. سردی جات سعی میکنم نخورم.فقط در مقابل شیرینی جات بی دفاعم😁

میدونی، میترسم از امشب شروع کنم متفورمین رو بخورم، بدنم واکنش نشون بده و این ماه پری نشم کلا. از این میترسم

من زعفرون روم تاثیر نداره، همون رازیانه تاثیر داره که اونم نمیسازه بهم. این چندوقته دوسین خوردم، شکم ...

نه بابا

اگه اینا رو انجام میدی اوکیه

ببین تنبلی تخمدان راه علاجش فقط و فقط تحرک و ورزشه

با متفورمین زودتر وزن کم میکنی و زودتر کیست ها اوکی میشن پس شروع کن از همین امروز

نه بابااگه اینا رو انجام میدی اوکیهببین تنبلی تخمدان راه علاجش فقط و فقط تحرک و ورزشهبا متفورمین زود ...

من توی این ماه ۱کیلو و نیم اضافه کردم با این همه ورزش. خودم تعجب کردم وقتی دیدم وزنم زیاد شده، نمیدونم حالا پفه به خاطر اینکه پریود نشدم یا به خاطر تنبلی تخمدان وزن زیاد کردم، هی با خودم میگم پس این همه تحرک کجا میره؟🤦‍♀️

من توی این ماه ۱کیلو و نیم اضافه کردم با این همه ورزش. خودم تعجب کردم وقتی دیدم وزنم زیاد شده، نمیدو ...

کنارش باید قرص هم مصرف کنی و رژیم غذایی هم باشه

با دکتر صحبت کردی؟! چی گفت 

کنارش باید قرص هم مصرف کنی و رژیم غذایی هم باشهبا دکتر صحبت کردی؟! چی گفت

نه متاسفانه اون سری رفتم متخصص زنان تو بیمارستلن، شماره دکتر رو ندارم که بپرسم ازش