2777
2789
عنوان

چجوری نخ بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 28 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه از بس تاحالا هیچ تجربه ای تو زمینه کراش ندارم خودمم حس میکنم بچگونه ام. فقط نگاش میکنم اونم هیچ ک ...

تجربه ارثی نیست،  کسب کردنیه 😂همون نگاه کردن مرحله اوله تا اون ی عکس العملی نشون نده نمیشه کاریش کرد تا اینکه بری بهش بگی 

😂😂چه طنابی

من اگه بلد بودم خودم الان سینگل نبودم 😂😂🥲

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

تجربه ارثی نیست، کسب کردنیه 😂همون نگاه کردن مرحله اوله تا اون ی عکس العملی نشون نده نمیشه کاریش کر ...

نه هرگز نمیرم بگم چون هرروز همو میبینیم میترسم بعدا نتونم عادی رفتار کنم😂🤦‍♀️

یکی سر پا موند و رسید:)

ببین اول برو ازش بپرس چع رنگی دوس داری بعد برو خرازی یه نخ برنگ دلخواهش براش بگیر بده بهش بعد بگو بش در همین حد توان نخ دادن دارم  مطمعن باش مخش میزنی 😂😂

چشم‌هایش را بست و به‌سمت خورشید پرواز کرد؛ اما این‌بار بدون بوم و رنگ در‌ دست :)!

پسرا دختری ک خنگ بازی کنه دوس دارن😂

چند وقت پیش از نزدیک باهاش برخورد داشتم یه چیزی ازم پرسید منم مثل خنگا فقط محوش شده بودم انگار فهمید روش کراشم از اون به بعد خیلی نگام میکنه البته قبلش بگم محل نمیداد اصلااا نگاه نمیکرد

یعنی جدی جدی خنگ بودن جذابه یا درموردم کنجکاو شده

یکی سر پا موند و رسید:)