2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

باروونی برا همسرم شلوار برای بابام و پدرشوهرم

یه شام و کنسرت هم فردا همسرم رو مهمونش میکنم

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم

همه ی آدما مثل هم نیستن پدرشوهر سلیطه و بی منطق نداشتی نمیدونی برا من جالی خالی دختر نداشتش پر کرده!

پدر شوهر ندارم شوهرشم ندارم چه برسه پدر شوهر 😂 ولی مامان دوس پسرم گفته زنت باید چادری‌باشه 😂😐

اها از حرف بابا شما خوشم امد افرین

پدرم مرد خوش مشربیه خیلیم این مردک دوست داشت همسرمم خیلی با پدرم رابطش خوبه هم خودش خراب کرد هم آبروی همسرم برد همسرم بیشتر از من شاکی بود سر این قضیه چون پدرم رو میشناسه

واه چادر پوشیدن دلیه!اگه از الان اینجور میگه وای به حال بعدا

اوم از الان انقدر مامانی باشه دیگ بعدا ادم بدبخته منم عکس از شناسنامه فرستادم نوشتم خالیه هرموقع پر شد بعد البته اون موقع هم به خودم ربط داره 😂

بابا اون دعوا درست مردم از شما شاکی باشه

نه !باید بعد بیشتر کاما میذاشتم اشتباه متوجه شدین!میگم باتوجه به شناختی که همسرم از بابام داره حتی بیشتر از منم از دست باباش عصبانی بود که آبروش برده