2777
2789
سلام گلم واسه کیفیت تخمک ....تخمک بالغ همراه دارم ولی نمیگیره گفتن شاید کیفیت نداره

عزیزم برای بهبود کیفیت تخمک مکمل های حاوی مایواینوزیتول بهتره مصرف کنید مثل اوابوست ، فرتی بیوتیک ، مایواینوزیتول فیرهیون هلث . مصرف فرتیل اید به عنوان مولتی ویتامین مینرال و تنظیم سیکل قاعدگی کاربر دارد . با این حال هر چی پزشک شما تشخیص بدهند را مصرف کنید   

عزیزم برای بهبود کیفیت تخمک مکمل های حاوی مایواینوزیتول بهتره مصرف کنید مثل اوابوست ، فرتی بیوتیک ، ...

من پارسال فرتیل آید خوردم بعد چهار ماه حامله شدم خارج رحم شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پارسال فرتیل آید خوردم بعد چهار ماه حامله شدم خارج رحم شد

دوست عزیز حاملگی خارج رحمی علل مختلفی دارد مثل انسداد جزئی و کامل خارج رحمی ، اندومتریوز ؛ عفونت و التهاب که اصلا مرتبط با مصرف مکمل نمی باشد. 

دوست عزیز حاملگی خارج رحمی علل مختلفی دارد مثل انسداد جزئی و کامل خارج رحمی ، اندومتریوز ؛ عفونت و ا ...

من قبلش عکس رنگی گرفتم التهاب و گرفتگی و عفونت و انسداد اصل نداشتم ....از جنینم هم نمونه گرفتن و کمبود ویتامین علت خارج رحمی بوده و استرسی ک داشتم....آندومتریوز هم خداروشکر نداشتم و ندارم 

من قبلش عکس رنگی گرفتم التهاب و گرفتگی و عفونت و انسداد اصل نداشتم ....از جنینم هم نمونه گرفتن و کمب ...

عزیزم، انشاله دوباره بارداری سالم داشته باشید . اوابوست و فرتیل اید زنان خیلی عالیه برای شما و کسانیکه زایمان زودس دارند . البته ورزش مناسب و اصلاح سبک هم کمک کننده است .