2777
2789
من كه خبر ندارم از هيچي فقط گريه ميكنم

گریه چرا عزیزم ، خداشاهده من اصلا نمیترسم فقط بخاطر  بچم چون دوره  استراحتم سرعت عملم کنده نگرانم ، عمر دست خداست ،  خیر میگذره  ایشالا ، جک هارو میفرستم بخون روحیت عوض بشه

با خدا باشو پادشاهي كن 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای چیکار کنیم؟؟؟؟ما ماشین نداریم کل شب و تو پارک بودیم یخ زدیم

الهي دورت بگردم،،مراقب باش ني ني داري

♥️عاشــِـقانه،عاشـِـــقِ عشــقَمَــمْ♥️
ای خدا من چشماام داره میسوزه ازترس خوابم نمیبرع سه شبه پسرم نذاشت بخوابم امشبم که خوابیده ترسم نمیذا ...

دقیقامنم چشام دیگه اصلانانداره 

پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی 
گریه چرا عزیزم ، خداشاهده من اصلا نمیترسم فقط بخاطر  بچم چون دوره  استراحتم سرعت عملم کنده ...

دو تا قرص آرامبخش مامانم بهم داد..از استرس خون ريزي افتادم

بفرست بخونم دلبر

ای خدا من چشماام داره میسوزه ازترس خوابم نمیبرع سه شبه پسرم نذاشت بخوابم امشبم که خوابیده ترسم نمیذا ...

يه امشبم طاقت بيار نخواب فعلا گلم

دو تا قرص آرامبخش مامانم بهم داد..از استرس خون ريزي افتادم بفرست بخونم دلبر

واای من اونبارزلزله کرمانشاه ازاسترس کل هورمونام قاطی کردیه ماه عقب انداختم 

پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی 
نه ماشینو داخل کوچه گذاشتیم منم خودم به لرزش خیلی حساسم اگه بیادفورامیفهمم ولی طبقه پنجم تا برم پایی ...

اصلا با آسانسور نريااااا

این تهرانیا به خاطر آلودگی هوا میرن تو خونه بعد به خاطر زلزله میریزن تو خیابون …. بعد تو خیابون ترافیکه …میان برن شمال کوه ریزش کرده. بخوان از کشور خارج بشن عوارض گرونه …بنده خداها.. گیم و اور شدن رفت 😐

با خدا باشو پادشاهي كن 😍