2777
2789
عنوان

قرص خوردم🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 35 پست
قربونت برم باشه چشمدقیقا مدام فرکانسای پاکسازی و طبیعت و انرژی درمانیم گوش میدادم . تا یه هو همه چی ...

از تصمیمت پشیمون نمیشی

روزی جواب صبرتو میبینی عزیزدلم😍

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یمدته ساعتای رند دست از سرم برنمیدارنمخصوصا ۱ و ۲ و ۵ و ۶

جالبن واقعا

واسه من به شخصه همه چی درست بود

چیزی بود که واقعا اون لحظه نیازش داشتم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
هر شب میکردم تا همین دیشبهر شب همین ساعتا یساعت با خدا حرف میزدمنماز و دعاشکرگزاریولی گوش نداد بهم

عزیزم همه ما مشکل داریم. داریم امتحان میشیم. وقت استجابت دعات هنوز نشده .ناامید نشو از دعا کردن. ادامه بده تا وقتش بشه. 

الهی به زودی مشکلت حل بشه .عزیزم از ته دلت باخدا حرف بزن.با دل شکسته. دستاتو ببر بالا و درد و دل کن باخدا. یا برو سجده و خودتو ضعیف ترین بدون و همه کاره خدا.مثل یک بچه که خواسته داره از پدر ومادرش و گریه میکنه همونجوری پناه ببر به خدا.
هرروز و هرشب امام زمان عج و صدا بزن. زیاد یاصاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اَغِثنی بگو. بشین باامام زمان عج درد ودل کن هرچقدر که میتونی ولی روزانه ترکش نکن.ان شاالله جوابتو میدن. امام الان ما ایشون هستن.زیاد سوره توحید هدیه کن بهشون. سوره یس اگه تونستی.ذکر اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س زیاد بگو. فاتحه وصلوات و سوره یس به نیت پدر ومادرشون امام حسن عسکری ع وحضرت نرجس خاتون س بخون.اگه میتونی روزی ۵۰۰ صلوات به نیت امام حسن عسکری ع بفرست.ان شاالله واسطه حاجاتت میشن.
 ولی حتمااا روزانه اون درد دل و صحبت و باامام زمان عج داشته باش. هرچی میخوای به هر زبونی بهشون بگو. مثل یک پدر مهربون کمکت میکنن.من خودم بارها تجربه کردم.حتی میتونی توی یک دفتر نامه هم براشون بنویسی. همه کاره ما وامام الانمون ایشونن امتحان کن.ان شاالله به زودی دلت شاد بشه گلم.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️