2777
2789
عنوان

لطفا کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 30 پست
والا راضش نگفت بهم خیلی دوس دارم بدونم ولی پوستش داغون شد با اینکه سنش کمه سینه هاش۹۰بود شد۶۰مثل یه ...

وای خدا اره احتمالش هست تسلیم کرده باشه ولی ب چ قیمتی آخه نمی‌دونم بدن آدم خیلی بد میش ک

مممممم
نه اصلا هیچی تازه پریود هم نمیشم هر چقدرم دکتر میرم تاثیری ندارع اره دیگ نباید برم تنبلی دارم خوب نم ...

نا امیدی بدترین گزینس

من وزنم استپ کرد به دخترداییم گفتم گفت تا یه ماه زمان بده چون یهو۹کیلو کم کردی استپ وزن طولانی داری گفت بری رو ترازو نا امید تر میشی

ببین سعی کن خودتو دوست داشته باشی به خاطر لاغری ورزش نکن 

بخاطر بدنت ورزش کن یهو میبینی داری غضله می سازی الان تو نت خوندم زده بود داری غضله سازی می کنی یه ماه زمان بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نا امیدی بدترین گزینسمن وزنم استپ کرد به دخترداییم گفتم گفت تا یه ماه زمان بده چون یهو۹کیلو کم کردی ...

آهان چه خوب انشلا موفق تر از قبل بشی من شنیدم برا شکستن استپ وزنی باید ۳روزرفقط ماست و خیار بخوری منم نمیتونم ماست رو اونطوری بخورم دل درد میشن بخاطر همین نتونستم انجام بدم ورزش هم یه بچه ۱ونیم ساله دارم که فقط دنبالش میدوعم اصلا نمیتونم برم باشگاه یا تو خونه ورزش کنم اییییی 

مممممم
وای خدا اره احتمالش هست تسلیم کرده باشه ولی ب چ قیمتی آخه نمی‌دونم بدن آدم خیلی بد میش ک

خیلی داغون شده 

من خودم شکمم بخاطر زایمان یکم شل شده هم دوسش دارم هم ناراحتم ولی ایشاالله یه نی نی دیگه بیارم میرم ابرو می کنم پوست شکمم می کشم 

وگرنه هیکلم از رو لباس دوس دارم هیکلم تقریبا ساعت شنی بعد رژیمم کمرم باریک تر شد ولی دوس دارم جمع تر بشه

خیلی داغون شده من خودم شکمم بخاطر زایمان یکم شل شده هم دوسش دارم هم ناراحتم ولی ایشاالله یه نی نی دی ...

انشلا بزودی همونارم حل میکنی برا من دوست دارم برم لیپو هزینشمذدارم ولی میترسم بیدار نشم 🥲شوهرمو خانوادم پشیمونم کردن میگن همه میمیرم نکن خودتو نکش 

مممممم
آهان چه خوب انشلا موفق تر از قبل بشی من شنیدم برا شکستن استپ وزنی باید ۳روزرفقط ماست و خیار بخوری من ...

دختر منم یه سال و نیمشه

منم نمی تونم برم باشگاه اینجا که ثبت نام کردم برای انعطاف بدنه تو خونه ورزش می کنم هر روز از نیم یاعت شروع کردم الان هفته سومم شده یه ساعت خیلی راضیم تازه دخترمم خوشش میاد من ورزش می کنم ادا منو درمیاره

تو خونه ورزش کن هم برای روحیت خوبه هم برای جسمت

من۱۵روزه شروع کردم حال دلم عالی شده 

یه برنامه ۷۵روزه دارم گفتم تا تهش هستم

اگه دوس داری ایدیتو بده بهت پیام بدم با هم ادامه بدیم چون شرایطتت مثل منه من دوس دارم یه دوست داشته باشم که شرایطش مثل خودم باشه با هم یه راهی بریم

آهان چه خوب انشلا موفق تر از قبل بشی من شنیدم برا شکستن استپ وزنی باید ۳روزرفقط ماست و خیار بخوری من ...

بعد من به مشکل خوردم روده هام خون ریزی داره خیلی بهم ریختم نمی تونم ریسک کنم یه همچین رژیمی بگیرم 

انشلا بزودی همونارم حل میکنی برا من دوست دارم برم لیپو هزینشمذدارم ولی میترسم بیدار نشم 🥲شوهرمو خان ...

همه که اینجور نمیشن من خیلی ها را دیدم رفتن و الان خوبن عمرم دست خداس