2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی خدایی خیلی اخلاق بدی دارن مردهای لر من همسرم لر هست به شدت لجباز و فقط حرف حرف خودشه به شدت خانواده دوست مادری بچه ننه و همسر خودشونو غریبه و دشمن می‌دونن هیچ حرفی تو دلشون نمیره و اصلا منطق ندارن اصصصصلا با مرد لر ازدواج نکنید امونمو بریدن

ولی خدایی خیلی اخلاق بدی دارن مردهای لر من همسرم لر هست به شدت لجباز و فقط حرف حرف خودشه به شدت خانو ...

الان چ ربطی به تاپیگ داش ؟

از تبار زاگــرس وکاسیـت ،فرزند لـــرستانــے⋖ ⋮ ⋗ ⊹☼💜

ولی خدایی خیلی اخلاق بدی دارن مردهای لر من همسرم لر هست به شدت لجباز و فقط حرف حرف خودشه به شدت خانو ...

طرفای ما اینشکلی نیست گل 

اون تربیت خانواده بیشتر 

وگرنه من با دنیا عوض نمیکنم مردامونو

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

باشه 😐

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم

همه که اینطور نیستند هر قومی یه مرد بد اخلاق پیدا میشه درست نیست واسه یک نفر کل قوم رو اونطور جلوه بدید 

طرفای ما اینشکلی نیست گل اون تربیت خانواده بیشتر وگرنه من با دنیا عوض نمیکنم مردامونو

خدا حفظشون کنه ولی شوهرم برادرشوهرای من همینن اطرافم اینشکلی زیاد دیدم جسارت نکردم در کل

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز