عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹
عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹
ای جانم عزیزم واقعا سخته میفهممت اما خب زندگی خیلی بالاپایین داره
آره
شما چرا ناراحتی
والا ۱۴روز پیش پسرخاله پنج سالمو که عزیزم بود رو ازدست دادیم بعدش پدربزرگم از لحاظ قلبی دچار ضعف شده بستریه خودمم دارم برای ازمون استخدامی و کنکور میخونم تمام شرایط سخت اومده پیش پام و من سالهاست درحال تلاشم حال خودموخوب کنم شکرخدا ب ارامش رسیدم اما الان حس میکنم کم آوردم خستم واقعا بهم ریختم
والا ۱۴روز پیش پسرخاله پنج سالمو که عزیزم بود رو ازدست دادیم بعدش پدربزرگم از لحاظ قلبی دچار ضعف شده ...
حق داری اتفاقات ناخوشایندی افتاده ولی جز صبوری راهی نیست عزیزم خدا به دلت آرامش بده به رفتگانم روح شاد