2777
2789
عنوان

حس میکنم مامان واقعیمه این زن🥲💔🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 32 پست
من همینجوری با شباهتا فهمیدم. که دختر مادرم نیستم... و مادرم یکی دیگه بوده... همیشه ته دلم میدونستم. ...

حتی می‌خواستیم بریم خونه یکی از اشناهاشون یه مراسمی بود مامانم با زن همسایه مون هماهنگ میکرد که زنگش بزنه بعد می‌گفت فلان چیز رو به فلان کس گفتی جلوی من رمزی حرف میزد در صورتی که هیچ صمیمیتی بینشون نیست هیچی 

استوری های دخترش معلومه که منتظر خواهره اما خواهر ندارع در حالت عادی خودشم که لالایی غمگین می‌ذاره و هزار تا چیز مطمعن کننده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی باعث شد ک فکر کنی گمشدشون تویی؟ بالاخره یچیزی باعث شده تو فکر بری

آره خب رفتارای پدر مادرم نسبت به اونها و من حتی شده با اشاره حتی شده یه حرف ساده بخدا خیلی باهوشم خیلی.....و کلی چیزای عجیب دیگه حتی یه بار میخواستم برم بیرون همین خانم میخواست همراه زن همسایه مون بیاد پیش مامانم گفتم خانم xکیه گفت فلانی یعنی یکی دیگه اما من مطمعن بودم که اون میخواد بیاد در صورتی که هیچ هیچ صمیمیتی بینشون نیست فقط مامانم یکی از خواهراشو میشناسه

بچه اولی شما

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
نمیتونم الکی برم این کارو کنم فعلا اما خب نظرت با این چیز هایی که گفتم چیه بخدا البته مطمعنم اما هنگ ...

موی مامانت رو ببر دی ان ای

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

نمیتونم الکی برم این کارو کنم فعلا اما خب نظرت با این چیز هایی که گفتم چیه بخدا البته مطمعنم اما هنگ ...

نمیدونم گلم. مگ پدرت ازدواج دومشه؟

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
این خانم استوری هاش خیلی تابلوعه

نمیدونم چن سالته و چ فکرایی داری

هر کسیم میپرسه چرا شک کردی فقط همین داستان زن همسایرو هی بازگو میکنی

همین فقط؟

با این شک داری؟

یک درصد احتمال داره اون خانوم اگر بچه بزرگتراز شما نداشته باشه

با پدرتون رابطه ای داشتن ک شما نتیجشی

فقط میتونی یه دوست مشترک پیدا کنی قسمش بدی بهت بگه اگ هست

واقعا؟واییی خوب چیشده بود مادر واقعی تو پیدا کردی ‌؟

اره دیگه بعد یه سال سند و مدرکایی که پیدا کردم و. کلی حرف و. حدیث به بابام گفتم مادرم کیه گفت وقتی باردار بود قهر کرد گفت طلاق میخوام بعدم ک دنیا اومدی گفت بیا ببرش منم اوردمت پیش مامان فعلی گفتم اکه من و میخوای دخترمم بخواه... مادر اصلیم زن دوم بابام بوده.. این میشه که من با زن اول و بچه هاش بزرگ میشم... خواهرم همیشه میزدم و داداشم نفرت تو چشماش بود ولی نمیفهمیدم من..... خدا از مادرم نگذره