2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از حال خودت بهمون خبر بده انشاالله زایمان راحتی داشته باشی دعا کن منم راحت زایمان کنم منم ۳۸هفته ام ...

سلام عزیزم من دیشب زایمان کردم ان شاءالله توهم ب سلامتی زایمان کنی 

واااای 🥰🥰🥰🌹🌹🌹🌹مبارک باشه عزیزم حالت چطوره الان رو ب راهی؟؟؟؟خیلی اذیت شدی؟؟؟چند ساعت طول کشید ...

مرسی‌گلم من برا طبیعی رفته بودم خدایی خیلی درد داشت من چهارسانت گریه میکردم چون آمپول فشارم زدن ک سریع فول شم بعد اپیدورال یا همون بی حسی گرفتم ساعت ۱ بیست دقیقه بچم‌ب دنیا اومد عزیزم ولی لگنم تنگ بود درد نداشتم همون لحظه ولی برش خوردم الان جاشون خیلی درد میکنه

سلام گلم، خدارو شکر، انشالله با شادی و سلامتی، خوب بود؟ مرخص شدی؟

قربونت عزیز دلم ، نه تا شهت شب هستم ولی بچم‌رفت دستگاه گفتن ی ذره تنفسش تنده دعا کن براش 

قربونت عزیز دلم ، نه تا شهت شب هستم ولی بچم‌رفت دستگاه گفتن ی ذره تنفسش تنده دعا کن براش

نگران نباش، پسر من برده بودن دستگاه برا تنفسش، بعدش هیچ مشکلی نبود، آوردنش، انشالله جفتتون به سلامتی مرخص بشین 

نگران نباش، پسر من برده بودن دستگاه برا تنفسش، بعدش هیچ مشکلی نبود، آوردنش، انشالله جفتتون به سلامتی ...

ان شاءالله اینم مشکلی نداشته باشه ، فعلا گ از من دوره بردن ی بیمارستان دیگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز