2821
2789
خب من تو ناشناس ی عکس برات بفرستم لزوما عکس خودم نیست اما اگر دوست داشتی میتونی به جرم تهدید و توهین ...

چطور آخه من فقط یه آیدی تلگرام ازش دارم یه عکس که تو تلگرامه نمی‌دونم خودشه یا نه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دارن سرکاری میذارنباور کن یه بچه ۱۴ سالن

یعنی امکان داره آخه اولش که باهاش چت کردم گفت اینقدر خواهان دارم این حرفا منم گفتم اوکی عروس خانم مزاحم نشو بعد همش خواهش کرد کم کم سر بحث رو باز کرد 

اسی باچه آدم فرهیخته وبافرهنگی چت کردی آدم کیف میکنه😐👌

آخه من نمی‌دونم از شانس بد من با این آشنا شدم اینقدر خودمو لعنت کردم بی حد اندازه اولش چه میدونستم چه نامردیه 

یعنی امکان داره آخه اولش که باهاش چت کردم گفت اینقدر خواهان دارم این حرفا منم گفتم اوکی عروس خانم مز ...

شک نکن که بچه بوده

اگه هم نبوده که هیچ ببخشیدا بلانبستتون ع//نی نمیخوره😂😂🥰

عکسشو میزاری

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

یاد اون تاپیکه چند سال پیش افتادم که طرف رو تو تلگرام تهدید کرده‌بودن عکسات تو دارک وب بود بعد منو رفیقام پاک کردیم  این بیچاره هم چقدر ترسیده بود 🤧😶😶

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بهش گفتم قاتل بدبختی اینجا بود بهم اصلا زورم نداشت

واقعا چی فک کرده اومده همچین چرت و پرت هایی رو گفته 😶🤧😂

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷