2777
2789
عنوان

گفت می‌خوام اندامت رو ببینم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1799 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می تونی تو نت بگردی دختری که شبیه به خودته اندامش رو پیدا کنی و عکس اونو بفرستی

چه جالب، ولی این کار یکم سطح پایین نیست؟

چون ممکنه بعدش درخواست عکس خودم رو داشته باشه

اسی چقدفهمیده وخانومی الهی عاقبت بخیربشی

فقط میدونم خواهان کسی باش که خواهانت باشه

اعتمادبه نفس داشته باش مطمئنم حساس شدی به خودت واین حساسیتهابرای یک خانم که قصدازدواج داره وچشموگوشش هم بستست کاملاطبیعیه

میتونی به ایشون بگی من مشکلی بااندامم ندارم واگرکه ازشون بشدت مطمئنی وبهشون اعتمادداری سایزهاتون روبفرستین وبگین برام مهم نیست من خودم روپذیرفتم اماچون صحبت یک عمرزندگی هست این حق شماست ومطمیناازسایزخودشون میفهمن

اسی چقدفهمیده وخانومی الهی عاقبت بخیربشیفقط میدونم خواهان کسی باش که خواهانت باشهاعتمادبه نفس داشته ...

ممنون، همچنین شما. خیلی از دعای خیرتون خوشحال شدم.

اعتماد به نفس نسبت به اندام واقعا برام دست‌نیافتنی شده. ولی امشب خیلی جدی احساس کردم زیادی دارم مته به خشخاش می‌ذارم. به پیشنهادتون فکر می‌کنم حتما  

چه جالب، ولی این کار یکم سطح پایین نیست؟چون ممکنه بعدش درخواست عکس خودم رو داشته باشه

فک نکنم، اگرم خواست محترمانه رد کن 

ببین ظاهر تو معقوله ازدواج خیلی مهمه 

باید اون جاذبه فیزیکی ایجاد شده باشه در طرفین 

اینارو نمیگم که استرس بگیری 

با حفظ اعتماد به نفس برو جلو 

شاید از نظر خودت خیلی لاغر باشی .ولی اینم در نظر بگیر خیلی از مردا هستن که عاشق هیکل ظریف و خیلی لاغر هستند 

سعی کن وزن پایینتو یه ویژگی مثبت معرفی کنی تا آقا پسرم با دید مثبت نگاه کنن 

وای اون جمله آخری که گفتی شاه‌کلید بود. ممنووونم

عزیزم این خواستگارتون زال هستن؟ با توجه به تاپیک های قبلی میپرسم 

خواستم بدونم اون سوالتون درباره خواستگار خودتون بوده؟ اگر بوده چه اقداماتی انجام دادید مثل ازمایش و اینا

عزیزم این خواستگارتون زال هستن؟ با توجه به تاپیک های قبلی میپرسم خواستم بدونم اون سوالتون درباره خوا ...

سلام. اون تاپیک برای دو سال قبله

با ایشون پیش نرفتم. چون مسئله فقط سفیدی مو نبود.

متاسفانه دایره‌ اثر این بیماری خیلی وسیعه. یکیش مثلا اینکه بینایی رو به شدت ضعیف می‌کنه و این بندگان خدا از بسیاری از کارهای روزمره ناتوان هستند، به عنوان مثال گواهینامه نمی‌تونن بگیرن و خیلی چیزهای دیگه.