2777
2789
عنوان

بابام😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا میری خونتون؟چرا جایی میری ک داداشت هست خواهر من وقتی خداروشکر خونه زندگی داری؟اگه سایه مادرت بالا سرته ازش کمک بگیر ازش بخواه اون بیاد خونه شما تا ببینیش قضیه رو باهاش درمیون بزار 

همسرت از کار داداشت خبرداره؟

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

۱۷ سالشه

خودت چیزی بهش نمیگی؟؟شوهر هم ک داری آه اصا چرا باهاشون رفت آمد میکنی وفتی اینجورین

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

شوهرم‌نمیتونه حرفی بزنه بابام تهدیدش میکنه ک‌دخترم وادار میکنم طلاق بگیره

خب به شوهرت این اطمینان رو بده ک تو زندگیت میمونی 

البته فکرمیکنم قضیه داداشتو نفهمه بهتره ممکنه سرکوفت یا دعوا بشه 

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

اصا قط کنید رفت و امدو

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

برو بابا کم دروغ بگو

خانمها تاپیکهاش رو‌چک کنید لطفا

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

اره همش میگه آبجی م.مه هات ۰ بزرگه دست میزنه به اونجام

شوخی میکنییی؟!!!!!!!وای نهههه

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊