2789
اینجاکه گفتیدکثیفی چیزدیگه مهم نیست نکته خوبی بود🙏

دیگه واسم مهم نیست والا از کت و کول افتاده بودم یه روز باخودم نشستم فکر کردم اگه بخوام اینجوری ادامه بدم از بین میرم

انقدر میکروب دور و ورمون زیاده ول کن بابا نمیشه از دستشون رها بشیم بگو همه چیز تمیزه مگر اینکه بخوام بخورمش در مورد نظافت شخصی من بعضی وقتا دو بار در روز حموم میرفتم ۴۰ دقیقه هم طول میکشید الان سه روز یه بار میرم یه ربع طول میکشه

میخوام اوضاع زندگیم بهتر بشه دعا کنید😢🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه ها من افسردم ي مشكلاتي ترسي دارم خيلي عذاب ميكشم ميترسم برم دكتر قرص بده عوارض بدي داشته باشه ت ...

نه من تویه مشکلی داروبهم کمک کردنترس برودکتر

خدایایه گوشه چشمی

من وسواسم.

لباسام باید تمیز باشه با اتو،  دستامو خیلی میشورم، تا نشورم هیچی نمیخورم،

از دست هر کسی هم‌چیزی نمیگیرم، 

سالاد را فقط خودم درست کنم میخورم ن اینکه طرف جلو خودم باشه، هر غذایی هم نمیتونم بخورم،

از سرویس بهداشتی میام بیرون، بازم دست میشورم،

موقع غسل زیاد داخل حمام هستم، 

پاهامو داخل سرویس بهداشتی میشورم، حتی اگه دمپایی خشک باشه بازم‌میشورم،

ی بار ساندویچی رفتم فقط کم مونده بود طرف بیرونم کنه از بس تذکر دادم،

ب اینکه همه چی سر جای خودش باشه، گرد و خاک نباشه،

برام دعا کنید
آره وابستگی یکم میاره اماعوضش حال آدم خوب میشه می ارزه

اخه ميخوام باردار بشم دوس ندارم وابستگي بياره كم كم داروهارو قط ميكنه يا بايد تا اخر عمر استفاده كني؟؟؟؟بعد اگه مثلاً گفت تا ي مدتي بعد دوره ي داروهات تموم شد برميگردي ب همون حالت قبل يا نه؟؟؟؟

مرسي ك جواب دادي

اخه ميخوام باردار بشم دوس ندارم وابستگي بياره كم كم داروهارو قط ميكنه يا بايد تا اخر عمر استفاده كني ...

من توبارداریم داروخوردم البته یه دارواونم نصف بچمم سالمه خداروشکر

خدایایه گوشه چشمی

سلام

وسواس های فکری بیشتر از اضطراب شما منشا میگیرن و اگر درمان نشه کم کم پیشرفت کرده و کل زندگی فرد و اطرافیان اون رو تحت تاثیر قرار میده. به جز موارد خاص برای درمان وسواس از دارو استفاده نمیشه (چون دارو مثل مسکن هست و هر زمان قطع بشه وسواس شما شدت میگیره) و اغلب با رفتار درمانی میشه بطور کامل وسواس درمان کرد.

تو این زمینه دکتر یعقوب اسماعیلی واقعا استاد به تمام معنی هستن. من اینو مثل سایر دوستان صرفا جهت تبلیغ برای ایشون نمیگم چون میدونم سرشون واقعا شلوغه. برای من باعث افتخاره که شاگر ایشون هستم. میتونید فیلم های ایشون از سایتشون ببینین و خودتون قضاوت کنین. آدرس سایتشونم فکر کنم این باشه

www.sedayezendegi.com