2777
2789
با توجه به پیر شدنتون اگر سعید پیردوست پسر داشت، عروس هم کفو مناسبش شما بودین.

وای شما خیلی بانمکین 😂🥴 

کاش پایبند امضات باشی حداقل

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای شما خیلی بانمکین 😂🥴 کاش پایبند امضات باشی حداقل

شوخی آدم مگر حتما باید بامزه باشه؟! من که به شوخی‌های بی‌مزه هم علاقمندم.

همین که تو محیط عمومی و تو تعامل با آدم‌ها اونم تو وضعیتی که خیلی آدم‌ها عادت به ترش‌رویی و توهین و بدخلقی کردند؛ کمی روحیه شاد و خندان و مفرحی داشته باشی و بی این که دلی بشکونی بخوای بخندونی جای قدردانی داره. 

شوخی آدم مگر حتما باید بامزه باشه؟! من که به شوخی‌های بی‌مزه هم علاقمندم.همین که تو محیط عمومی و تو ...

شوخی های لوس و شوهر عمه ای اصلا جای قدردانی نداره

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
گربه زخمی من 🖤

😭😭 بخدا این جیگر آدم آتیش میگیره وقتی میبینه کشورای حوزه ی خلیج فارس بیابوناشونو دارن به بهشت تبدیل میکنن  اون موقع مسئولین ما  تموم غمشون شده  عراق سوریه لبنان غزه آخه نفع این کشورا واس ما چیه  

شوخی های لوس و شوهر عمه ای اصلا جای قدردانی نداره

نظرم رو توضیح دادم.

اگر توهین و بی‌ادبی و آزار کلامی و هر گونه وجه غیراخلاقی و بدآموزی به حرف من بود و شما قانعم می‌کردید؛ قطعا پذیرا بودم و حرفم رو پس می‌گرفتم و تکرار نمی‌کردم اما این که شما شوخی من رو خنده‌دار نمی‌دونید چیزی نیست که بخواهیم بر سرش بحث کنیم!

نظرم رو توضیح دادم.اگر توهین و بی‌ادبی و آزار کلامی و هر گونه وجه غیراخلاقی و بدآموزی به حرف من بود ...

البته که بحث سر شوخی بی مزت نبود سر امضات بود که بهش پایبند نیستی 

کاش حداقل پای امضاهاتون وایسین

البته که بحث سر شوخی بی مزت نبود سر امضات بود که بهش پایبند نیستی کاش حداقل پای امضاهاتون وایسین

اینکه من یک گزاره‌هایی تو قسمتی که تو این سایت تعریف شده بنویسم و به ظن شما بهش عمل نکنم؛ چه جای شکایت و نقدی داره؟!

نهایت می‌شه نتیجه گرفت که باوری در من وجود  داره که بهش عامل نیستم.

مثلاً من می‌دونم نوشابه مضره و باز هم گاهی می‌نوشم.

خوب فرض کنیم در این مورد هم این گونه باشه؛ اگر جایی برای  مواخذه و مجازات بر این کار وارده؛  اجرا کنید!