2777
2789
عنوان

چقدر دلم گرفت 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 42 پست

غصه نخور واسه منم سال اول لباس با شوهرم رفتیم گرفتیم همه رو پیچیده بودن تو کاغذکادو تو پلاستیک گذاشته بودن آوردن هیچیوتزیین نکرده بودن .  سال دومم که شوهرم طفلک خودش رفته بودیه تابلو و یه عطر ویه دسته گل واسم گرفته بود اومد خونه ی بابام.بعد که اومدیم خونشون دیدم یکی مثل همون تابلو رو دیوارشونه از شوهرم پرسیدم گفت اومدم تابلو رو نشون مامانم دادم خوشش اومد منم روم نشد دوباره رفتم برا تویکی دیگه گرفتم  

واسه ما تاوقتی عروس توعقد باشه میبرن براش یلدایی

رسم داشتن ولی نباوردن خداشاهده بروی شوهرم نیاوردم

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

غصه نخور واسه منم سال اول لباس با شوهرم رفتیم گرفتیم همه رو پیچیده بودن تو کاغذکادو تو پلاستیک گذاشت ...

وا خب شوهرت یه تابلوی دیگه میخریدچرادوتا عین هم آخی شوهرت معلومه خیلی خوبه دلم سوخت واسش

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
ما که برعکسیم والا

اره مام 😞مامانم ميگه فردا حق نداري بري ميگم مامان من بخاطر شوهرمه كه ميرم

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

نه برو چقدرمهمه واستون این چیزا وقتی شوعرت درکت میکنه واونم بفهمه بخاطرش چقدرکوتاه میای خب بیشتربهت میرسه

نه برو چقدرمهمه واستون این چیزا وقتی شوعرت درکت میکنه واونم بفهمه بخاطرش چقدرکوتاه میای خب بیشتربهت ...

الان به زور خودمو نگه داشتم گريه نكنم واسه عائدا از پدرشوهرم گل بردم برداشت داد دستم گفت بيا ببر خونتون اينجا بمونه ميخوايم چيكار

عزیزم مامانت نباید اینجوری بگه.بنظرم حتما تو باید بری اونجا بالاخره پارسال اونا برات آوردن

الان به زور خودمو نگه داشتم گريه نكنم واسه عائدا از پدرشوهرم گل بردم برداشت داد دستم گفت بيا ببر خون ...

واسه عائدا چیه دیگه کی گفت وردارببرشوهرت یا پدرشو۶رت

وا برخورد۷وبی نداشت شوهرت چیزی نگفت

شوهرم انقدر سادس گفت اون يكي كل بزرگه ارو بگير

وا خب شوهرت یه تابلوی دیگه میخریدچرادوتا عین هم آخی شوهرت معلومه خیلی خوبه دلم سوخت واسش

آره خیلی خوبه همون سال اولم یه سرویس قابلمه هم واسه شب یلدا گرفته بود واسم کپ همونو مامانشم خرید برا خودش منم اون سرویس رو گذاشتم خونه ی مامانم یکی دیگه گرفتم گفت چرا همونو نیاوردی گفتم مدلش قدیمیه دوست ندارم.اون تابلو رو هم یه مدت زدم به خونم که شوهرم دلش نشکنه بعد دادمش به خواهرشوهرم یکی دیگه گرفتم