2777
2789
عنوان

دلخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 37 پست

شوهر منم خیلی کم منو میبره خونه مامانم .همیشه هم وقتی میام خونه اخماش توهمه .البته خونه خودشونم کم میبره .کلا میگه خونه خودمون باشیم وقتایی که سرکار نیستیم بهتره ولی منم خسته میشم همش تو خونه 😣

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نمیزارم شوهرم بفهمه

مثلا اصلا بهش نگفتم دعوامون شد

گفت شب همونجا باش تا منم بیام منم زودتر رفتم خونه زنگ زدم بهش گفتم خونه نبودن

چون مامانم گفت حوصلشو ندارم

اگه شوهرم بفهمه ناراحت میشه و عکس العمل نشون میده

😐😐😟😟😟😟😟😟😟😟😟

جالب اینجاست که توی باردار بودنم که اصلا کمک حالم نبود هیچ،وقتی که دخترم میخواست بدنیا بیاد دستش هم شکست دیگه یکباره شد!مادر شوهرم اومد کمکم،تازه مامانم یه هفته با دست شکسته اومده بود خونه مون مادرشوهرم جلوش پذیرایی میکرد ظرفامونو می شست ....😐😐

من نمیزارم شوهرم بفهمه مثلا اصلا بهش نگفتم دعوامون شد گفت شب همونجا باش تا منم بیام منم زودتر رفتم ...

چرا اخه؟؟؟ خانواده من خیلی بهش احترام میزارن مخصوصا مامان و بابام ولی شوهرم بازم رابطه ی خوبی نداره با رفتن خونشون. همش میگه خانوادت منم و اونارو بیخیال شو.من خیلی وابستم به مامانم و واقعا این موضوع عذابم میده😔

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
باورتون نمیشه همین امروز که نرفتم دلم مثل سیر و سرکه میجوشه و نگرانشم اما حرفاش که یادم میوفته خیلی ...

یه ذره وابستگیتو کم کن،،،من هم که یه ذره میخوام مثل بقیه باهاشون رفتار کنم یعنی یه ارتباط ساده،هی عذاب وجدان میگیرم فکر میکنم دارم کار اشتباهی میکنم،،،دیوونه ایم

یه ذره وابستگیتو کم کن،،،من هم که یه ذره میخوام مثل بقیه باهاشون رفتار کنم یعنی یه ارتباط ساده،هی عذ ...

شاید باورت نشه

من اگه شوهرم ببرتمون مسافرت همش فکرم درگیر مامانم که تنهاست و اصلا بهم خوش نمیگذره و خیلی چیزای دیگه

چرا اخه؟؟؟ خانواده من خیلی بهش احترام میزارن مخصوصا مامان و بابام ولی شوهرم بازم رابطه ی خوبی نداره ...

برعکس اخلاق شوهر من که اگه باهاش خوب باشن سریع رامشون میشه اما خونواده من اینجوری رفتار میکنن

باورتون نمیشه همین امروز که نرفتم دلم مثل سیر و سرکه میجوشه و نگرانشم اما حرفاش که یادم میوفته خیلی ...

هرروزمیری؟؟؟😲😲😲

اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده