2777
2789
عنوان

به نظرتون باید خونوادم زنگ میزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکنه منی تاپیک زدی؟؟؟؟ والا خانواده شوهر منم همینن مادرش سرماخورده بود میگفت چرا زنگش نزدن من گفتم شاید خانواده شوهر من غیرنرمالن نگو تو هم منی😂😂😂

من و پسرم و همسرم 👨👩👦

از نظر منم غیرمنطقیهمگرررراینکه اونا این کارارو کرده باشن براتوندور از جون مادرت سرما بخوره مادرشوهر ...

قبلا دو تا خونواده هم میکردن،ولی از پارسال که منو همسرم به اختلاف خوردیم خونوادش دخالت کردن خواهرش منو از خونه بیرون کرد دوماه تو خونم دعوا را انداخت و خیلی چیزای دیگه، دیگه همه چی تغیر کرد الان من خودم به زور میرم خونه مامانش و خواهرش

قبلا دو تا خونواده هم میکردن،ولی از پارسال که منو همسرم به اختلاف خوردیم خونوادش دخالت کردن خواهرش م ...

خب پس

زندگیتو سر این چیزا تلخ نکن ولی به ساز شوهرت هم نرقص

دودفعه رد بدی دیگه نمیگه

نکنه منی تاپیک زدی؟؟؟؟ والا خانواده شوهر منم همینن مادرش سرماخورده بود میگفت چرا زنگش نزدن من گفتم ش ...

😂😂😂آخه خیلی مسخره هست،خود من رفتم مشهد خونوادش یه زنگ نزدن بگن زیارات قبول،داداشم رفت مکه یه زنگ نزدن،برا خیلی چیزا،اونوقت من نمیگم،اما این تا مامانش مریض میشه زنگ بزن ها،باباش مریض میشه زنگ بزن ها،،،بابا خونوادت خوب باشم من زنگ میزنم نیازی به گفتن تو نیست که

اگه فک میکنه داماد عمه مرحومش براش جای زنشو میگیره اوکیه 😁

همسرم من فقط با حرف خونواده می‌ره جلو،تو تشییع جنازه هیشکی از خونوادش نبود مثلا سرما خورده بودن،از عوض همشون من رفتم یه زنگ نزدن بگن دستت درد نکنه،فقط زبونشون درازه ماشالاه

همسرم من فقط با حرف خونواده می‌ره جلو،تو تشییع جنازه هیشکی از خونوادش نبود مثلا سرما خورده بودن،از ع ...

خب به روش بیار ادم زبون‌دراز اگه ببینه جلوش سکوت میکنی چشمتو در میاره 

خب پسزندگیتو سر این چیزا تلخ نکن ولی به ساز شوهرت هم نرقصدودفعه رد بدی دیگه نمیگه

والا من کاری ندارم شوهر من خیلی آنرماله،خونوادش اینهمه به من بی احترامی میکنن مثل گاو جرات ندارم یه چیزی بهشون بگه

😂😂😂آخه خیلی مسخره هست،خود من رفتم مشهد خونوادش یه زنگ نزدن بگن زیارات قبول،داداشم رفت مکه یه زنگ ...

از دور تو را در آغوش میگیرم 😅😅😅😅😂😂😂😂😂 دقیقااااااااا منی😫😫😫😫😫

زیارتتون قبول🤲

من و پسرم و همسرم 👨👩👦