2777
2789
عنوان

ویروسHmpvجدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 64 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

فامیل ما تو بیمارستانه میگه بالای روزی ۲۰۰ نفر دارن میمیرن

تو ییمارستانا هنوز شک دارن سر اینکه همین ویروسه یا نه بعد روزی 200 نفر؟🤦‍♀️🧑‍🦯‍➡️

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

الان یه مشت ابله میان بهت گیر میدن چرا ته دل مردمو خالی میکنی.... 

دوستان مراقبت کنید شمارو به هرکس میپرستین ماسک بزنین 

ما دوهفتست بخاطر این ویروس عزیز از دست دادیم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

توروخدا اطلاعات غلط ندین.مردم نترسونین الکی.یک دقیقه دم درنزدیکترین درمانگاه به خونتون بایستید هیچ خبری نیست.نمیگم ویروس نیست.حتما اومده با اینکه وزارت بهداشت گفته هنوز توایران نیومده.ولی دیگه روزی ۲۰۰ نفر...

دقیقا.من این چندروز چندبار بیمارستان رفتم والا خیلی خیلی خلوت بود درصورتی ک واسه کرونا جا نبود نفس ب ...

من خواهرم بخش اطفال..  خیلی شلوغه.. همه هم برای این ویروس بستری، شذن... خواهر منم بستری شده... براش دعا کنید... خواهر من خودش سی پی هست... اللن نمیتونه نفس بکشه

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

بچهای منمگرفتن

اخراش با گوش درده

ده روز طول کشبد اوایل تب و لرز و بدن درد و خستگی و گلو درد و سردرد

بعد سرفه شدید و ابریزش بینی چشماشون ب شدت قرمز شد و بیحال.بی اشتها

بعدم  اخرش ک شد گوش درد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بچهای منمگرفتناخراش با گوش دردهده روز طول کشبد اوایل تب و لرز و بدن درد و خستگی و گلو درد و سردردبعد ...

من اولش ریه م سینم درگیرشد الان از دو هفتس تازه بعد دو هفته دیدم گلوم چرک کرده و گوشم سنگینخ

من اولش ریه م سینم درگیرشد الان از دو هفتس تازه بعد دو هفته دیدم گلوم چرک کرده و گوشم سنگینخ

حوله گرم کن بزار روگوش.

پشت گوشتشو روغن سیاهدانه یا بنفشه ماساژ بده.

من علاوه بر اینکار دود عنبر نصا دادم برای بچهام تو گوش

بخور پنیرک و ختمی همه خوبه

ان شا الله زودتررفع بشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

دیشب تو اخبار راجع بهش صحبت می‌کرد گفت بچه های زیر ۵ سال متاسفانه بیشتر میگیرن وبالای ۶۵ 

بچه های منم گرفتن دخترم ۶ سالشه ۳ هفته تمام چرک خشک کن داره میخوره یه دفعه تب خیلی بالا سه دفعه بدنش سرد میشه و عرق میکنه گوشاش عفونت داشت تا یه مدت اصلا مدرسه نرفت

چقددرگیر بود.. بدیش اینه هر دفه یچیزیت میشع

آره هی برگشت میزنه

من جوشوندنی هم روزی یکی دو استکان بهش میدادم 

دوره آنتی بیوتیکت رو کامل بخور 

نگی حالا بهتر شدم دیگه نخورم که برمیگرده باز گلوتو درگیر میکنه و باز باید یه آنتی بیوتیک قوی تر از قبلی بخوری

مثلا برای دخترم دکتر گفت تا یه هفته 

من دیدم‌بهترشده ۴ روزه قطع کردم برگشت

باز دکتر دوره ده روزه داد 

یه هفته کامل خورد دیدم بهتر نشد دکترشو عوض کردم باز یه هفته کامل دارو خورد

داروهات رو حتما سروقت بخور مگرنه که بریزی دور بهتره 

آره هی برگشت میزنهمن جوشوندنی هم روزی یکی دو استکان بهش میدادم دوره آنتی بیوتیکت رو کامل بخور نگی حا ...

اره دقیقن من ریه م و درگیر کرد سرفه حالا بعددو هفته گلوم چذک کرده