2777
2789
چون خوابیده بودم کابوس دیدم اینجام اتیش گرفته پریدم نمیتونم بخوابم

اخییییی اره خیلی وحشتناکه واقعا من چند روز دنبال میکردم واقعا اعصابم خورد شده بود یه لیوان شیر گرم کن بخور حالت بهتر میشه عزیزم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روزه چه موقعه؟ قبول باشه

روزه ی قضا،،ممنون🌹

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اخییییی اره خیلی وحشتناکه واقعا من چند روز دنبال میکردم واقعا اعصابم خورد شده بود یه لیوان شیر گرم ک ...

خیلی خیلی 

امیدوارم زودتر اونام ب زندگیشون برگردن😥

باشه عزیزم مرسی از راهنماییت❤️🥲

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

خاله م و مادر بزرگم داشتن من خودمم با آمپول باردار شدم و دوقل شدن

به زن مربوط میشه دوقلو باردار شدن درسته؟

خدا حفظشون کنه من عاشق دوقلوام🥹 انشاالله خدا منو لایق بدونه

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

خاله م و مادر بزرگم داشتن من خودمم با آمپول باردار شدم و دوقل شدن

آمپول چی‌زدید

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

به زن مربوط میشه دوقلو باردار شدن درسته؟خدا حفظشون کنه من عاشق دوقلوام🥹 انشاالله خدا منو لایق بدونه

تو ژن هرکدوم باشه تاثیر داره

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده