2777
2789
عنوان

ژله

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی استاد روش خوبی بود 😘

خخخخخ استاد😂😂😂😂

ولی جدی من خیلی ژله درست میکنم واین ور اون ورمیبرم،الان یه کلمن بزرگ دارم توش میذارم،ولی قبلأ با این روشی که گفتم میبردم،اینم ژله پارسال شب یلدا

دوست جونیا هرکس به عکاسی وارده لطفأ به من اطلاع بده،شدیدأ به کمک احتیاج دارم😘😘😘😘
خخخخخ استاد😂😂😂😂 ولی جدی من خیلی ژله درست میکنم واین ور اون ورمیبرم،الان یه کلمن بزرگ دارم توش م ...

سلام دوستم 😊😊😊

یه مسیر ۴ _ ۵ ساعته رو بخوام ژله ببرم تو چی بزارم آب نشه ؟؟؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
همون چیز کیک باژله

ببین من چیز کیک رو اینجوری درست میکنم هم راحته هم خوشمزه 

دو بسته بیسکوییت پتی بور رو خوی دستگاه با یک قالب کره ۱۰۰ گرمی مخلوط کن بریز توی قالب گرد کمربند دار فشار بده تا سفت بشه بعد بذار یخچال یه دوساعتی بمونه . بعد برای خامه پنیریش . یک بسته پنیر ماسکاتاپونه رو با یک بستا خانه پاکتی با همزن بزن تا غلیظ بشه . بعد بریز روی همون کیکت که توی یخچاله بذار یک ساعتی بمونه تا سفت بشه بعد ژله قرمز رو با یه استکان آب داغ قاطی کن توش انار بریز بریز روی چیز کیکت بذار چتپند ساعتی بمونه تا کانل سفت بشه و بعد نوش جان 

😂😂😂😂 دونه انار  وای چقدر خندیدم

فهمیدم منظورتون چی بود باهاتون شوخی کردم همش تقصیراین حروف گوشی هاست که خیلی کوچیکه منم خیلی وقتا اشتباه تایپ میکنم

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
سلام دوستم 😊😊😊 یه مسیر ۴ _ ۵ ساعته رو بخوام ژله ببرم تو چی بزارم آب نشه ؟؟؟

اگه کلمن داری توکلمن بذاری ودورش هم یخ بذاری آب نمیشه ولی با این روش قابلمه هم میشه به شرطی که توماشین زیادگرم نباشه واینکه ژله روغلیظ تر درست کن به هربسته یه لیوان ونصفی آب اضافه کن

دوست جونیا هرکس به عکاسی وارده لطفأ به من اطلاع بده،شدیدأ به کمک احتیاج دارم😘😘😘😘
این و من میخواستم درست کنم قالبش و نداشتم تو چی ریختی شما؟

من قالبشودارم ولی اگه بخوای میتونی توی قالب کیک مربعی یامرغ خوری مربع هم درست کنی ولی بایدکج بذاری که گوشش مثل مثلث میشه