2777
2789
عنوان

موقع عصبانیت دست چپم درد میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 24 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان چی؟اذیت نیستی؟

چرا اتفاقا. هم زود عصبی میشم هم سریع کتفم و گردنم و دستم درد میگیرن

شبا هم پاهام داغ میکنه و انگار سوزن زیر پامه جوری که حتی نمیتونم بلند شم. معدمم که نزده میرقصه🫡

🤍.
نیازه که برم دکتر ؟خیلی حساس هم شدم جدیدا با هرچیزی سریع عصبی میشم دیگه خودم اذیتم

منم اینطوریم.ولی این زود عصبانی شدن به خاطر یه چیز دیگست که نگرانمون کرده و چون اون هیجان درونی تخلیه نمیشه سر مسائل دیگه خالی میشه  در نتیجه زود عصبانی میشید.دیدید آدمی که نگرانی و دل مشغله بودن یه چیز رو نداره،عصبی بشه؟ به‌شدت درکتون میکنم.

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎

آره دست چپ مشکل عصبیه و هرکی فشار زیادی تحمل کنه دست چپش از شانه تا نوک انگشتش ممکنه درد کنه.ویتامین ...

منم چندوقته دست چپم درد میکنه. ب یک چه مدت گفته بخوری؟

غایبان در روزهای سخت باید تا ابد غایب بمانند.

چرا اتفاقا. هم زود عصبی میشم هم سریع کتفم و گردنم و دستم درد میگیرنشبا هم پاهام داغ میکنه و انگار سو ...

واااای چقد منییییی😑😑منم معده ام عصبیه پام هم داغ میشه ول میکنه گاهی

موقع عصبانیت فقط دست چپم درد میگیره ولی

خیلی بده عزیزم انشالله سلامتیت رو بدست بیاری🥹❤️

منم چندوقته دست چپم درد میکنه. ب یک چه مدت گفته بخوری؟

تا هروقت که بتونی.ضرر نداره ویتامین ب در دسته ویتامین های بی ضرره.اضافیش از ادرار دفع میشه.

بعدش هم زیاد فکرو خیال نکنید.یه دفعه میبینی تمام کسایی که داری به خاطرشون از مشکل عصبی دست چپت رو درد میدی،مریض بشی براشون مهم نیست.اصلا والا 

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎

منم اینطوریم.ولی این زود عصبانی شدن به خاطر یه چیز دیگست که نگرانمون کرده و چون اون هیجان درونی تخلی ...

اره واقعا حرفتون کاملا درسته…

الان تو شرایطی ام که حتی با صدای معمولی هم عصبی مبشم 🤦🏻‍♀️

واااای چقد منییییی😑😑منم معده ام عصبیه پام هم داغ میشه ول میکنه گاهیموقع عصبانیت فقط دست چپم درد می ...

من که کلا اعصاب و بدنم به چوخ رفته یه نقطه سالمم ندارم حتی از الان موی سفید دراوردم درحالی که توی خانواده دور و نزدیک ژنش رو نداریم

مرسی عزیزدلم، همچنین🩷

🤍.
2790
2778
2791
2779
2792