2777
2789
ممنونم فداتشممماره عزیزم چرانشه😍من شنیدم برااینکه بچه دختربشه باید تو رابطه ی سری کارا کرد البته نم ...

قربونتبرم جان دلم ان شالله بادعای خیرشما یعنی قبل بارداری اخه من الان باردارم😥

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!
حالا جدایِ شوخی منظورم اصلا باشماهم نیست ولی این حقیقت داره حضرت زهرا پشت سرِ دخترای زشت نماز خونده

منم شنیدم 

یه دختر سیاه پوست رفته به حضرت زهرا گفته میخوام ازدواج کنم ولی خواستگار ندارم چون زیبا نیستم ما چه گناهی کردیم زیبا نشدیم

حضرت زهرا دلش شکسته براش نماز خونده و دعا کرده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو پیوی بفرست از کنجکاوی موهای تنم سیخ شده

نه قبول نیست

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
سلام سند حرفتون چیه ؟

منم شنیدم دیگه الان دنبال چی هستی سند منگوله دار بیارم برات؟؟؟؟ 

اصلا دقتم کنی پسرای خوشگل هیچوقت زنایِ خوشگلی ندارن 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

منم شنیدم یه دختر سیاه پوست رفته به حضرت زهرا گفته میخوام ازدواج کنم ولی خواستگار ندارم چون زیبا نیس ...

جالب بود

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
نمیفرسته که

دنبال عکس مناسب میگرده🤔

بچه ها یه چیزی بگم مردا واقعا کلیشه نیست اینو برا اونایی میگم که میگن دعا نویست کی بوده من خودم شوهر ...

منم خانوادم مهندسن سط شون از خیلی ها بالا تره

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند