2777
2789
عنوان

پنج سال بود اینستا نداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 27 پست

لغزش کردین

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بگو کجا سمی یا بهتر بگیم مسموم نیست

داخلی ها هم افتضاحن

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
من خیلی وقته دارم اصلا اینجوری تحت تاثیر قرار نگرفتم اتفاقا خیلی مطالب خوب و آموزشی هم یادگرفتم همه ...

عزیزم دل کندن ازش سخته منم همین حرف شما رو میزدم  ولی یه مدت حذفش کن دوباره برو میفهمی ما چی میگیم 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
من خیلی وقته دارم اصلا اینجوری تحت تاثیر قرار نگرفتم اتفاقا خیلی مطالب خوب و آموزشی هم یادگرفتم همه ...

نمی دونم بخدا من که برا یک ساعت ریختمش اصلا از فضاش خوشم نیومد 

احساس کردم اینستا ۵ سال پیش نیست 

مردم هیچ صداقتی در گفتارشون ندارن 

💜Army. For ever💜✌️
عزیزم دل کندن ازش سخته منم همین حرف شما رو میزدم ولی یه مدت حذفش کن دوباره برو میفهمی ما چی میگیم

نه گلم منم گه گاهی میرم اصلا وابستگی ندارم الان شاید یک هفته ست نرفتم میگم که بستگی به خودت داره

آره واقعا فضای مجازی بشدت اعتیاد آوره ومیتونه آسیبهای جدی بهمون بزنه حتی اگه ازش استفاده ی مفید بکن ...

من با وایفای رفتم اینترنتم نامحدود و سرعتم خوب 

با این که خسته هم شده بودم ولی داشتم ادامه میدادم هی .

اصلا تمومی نداره و به شد اعتیاد آوره 

💜Army. For ever💜✌️
داخلی ها ؟ روبیکا اینا منظورتونه من اصلا اونم ندارم ، اونم حذف کردم 😁😁

آره دیگه

اینجا چقدر تاپیک خیانت خوندم که طرف تو روبیکا رل زده و...

دیوار همین نی نی سایت

کلی تبلیغ چرت یه بند مصرف گرایی یه سری چهره های مصنوعی تبلیغ کردن

اگر ابروهای شما چهار رج است ما آن را ۲۰۰۰ رج میکاریم و.... کلی جغول پغول

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
آره دیگهاینجا چقدر تاپیک خیانت خوندم که طرف تو روبیکا رل زده و...دیوار همین نی نی سایتکلی تبلیغ چرت ...

روبیکا هم فرقی با اینستا نداره خداییی همونه فقط ساخت ایرانه

اونم واقعا مسمومه 

💜Army. For ever💜✌️
2790
2778
2791
2779
2792