خیلیا میگفتن دارای صح.نه داره ولی نبود اصلا کاملا قابل مشاهده با خانواده بود فقط تو قسمت اول درحد دو دقیقه مرده باسنش معلومه😂😂 دیگ هیچی نداره و اینکه چ نکته هایی پیدا کردید خودتون داخل فیلم ؟
من خودم یادمه تو فصل 1 پیرمرده همون شماره ۰۰۱ ب ۴۵۶گف پسر منم مثل توعه وشیر دوس نداره و تپ فصل دوم ۰۰۱ شیرشو داد ب اون دختره ک حاملس و یچیز دیگ ک شک کرده بودم ب کاپیتان بود ک وقتی پلیسه رو نزدیکای جزیره پیدا کرد قطعا میدونس کجاس ولی تو اون ۲سال ب کسی چیزی نگف😂 و خیلی رفتاراش تابلو بود وقتی دروکشیدند یچی مثل بمب ترکید هیچ ری اکشنی نشون نداد و حس میکنم ردیاب تو دندون ۴۵۶ هم کاپیتان لو داده بعد این همه چیزایی ک من شک کرده بودم میدونستم فرداش همه خبرها تو اینستا پخش شد😂😂
خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️ خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده
اون پسرع نیروی دریایی یه قل دوقل بازهم خیلی حرفه ای بازی میکرد😂🤣
تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤 ☆این است هویت یک ایرانی☆ حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی سوالی داشتید در خدمتم 💙