2777
2789
عنوان

اسکوئید گیم2

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 53 پست
به نظرم زنده بومنه چون پیرزنه نذاشت شلیک کنه .... من خودم عاشق اون قسمتشم که تیمی بازی کردن خیلی جا ...

اون پسره ک ی قل دوقل بازی میکرد همون ۳۸۸هم خیلی خوشم میومد ازش ولی ترسو بوددد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من کراش زدم رو اون لاشیه که دختر حامله رو ول کرد

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

اون ترنسه هم (پارک سونگ هون) خیلی باحال بود

مهصوصا سر اون بازی که پاهاشونو بسته بودن

اون پسرع نیروی دریایی یه قل دوقل بازهم خیلی حرفه ای بازی میکرد😂🤣

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

اون پسره ک ی قل دوقل بازی میکرد همون ۳۸۸هم خیلی خوشم میومد ازش ولی ترسو بوددد

عزیزم هرکی جای اون بود می...رید به خودش 

همین که تا اونجا مقاومت کرد هنر کرده

اشتباه بزرگ رو ۴۵۶ کرد که نقشه حمله کشید

باید چند نفر از گروه آبی رو شبانه میکشتن و رای خروج رو میدادن .چون بالاخره قربانی زیاد دادن. حداقلش آدمای کمتری میمردن

هزارمین کاربری 😬😬😬