2777
2789
عنوان

سنگ شانس

| مشاهده متن کامل بحث + 2841 بازدید | 19 پست
اره بابا تازه اصل بود ولی به جای اینکه جذب کنم بدتر دفع میشدن😂الانم چون کسی عاشقم نمیشه مامانم میگه ...

کجای مارو بهت دادن😂

مهره مار یکی از زنای فامیل داشت ولی ازش استفاده نادرست میکرد،،مرد متاهل هم به خودش جذب میکرد

کلا یه وسیله شیطانی هست انگار موکل شیطانی داره

کجای مارو بهت دادن😂مهره مار یکی از زنای فامیل داشت ولی ازش استفاده نادرست میکرد،،مرد متاهل هم به خو ...

ازیه خانومه گرفتم نزدیک حرم رفته بودیم مشهد😂کلا من هرکاری میکنم برعکس میشه نمیدونم چرا هععع ☹️مامانم میگه باید بگیری پسرا بیان بدزدنت😁😁خدا هیچ دختریو اینجوری امتحان نکنه هععع

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازیه خانومه گرفتم نزدیک حرم رفته بودیم مشهد😂کلا من هرکاری میکنم برعکس میشه نمیدونم چرا هععع ☹️مامان ...

چند گرفتی؟؟ خانومه دست فروش بود؟

اخه مهره مار خیلی گرونه و هرجایی گیر نمیاد

اون احتمالا اصل نبوده

سنگ طبیعی انرژی داره و واقعیه

شما اصلا هیچ اطلاعاتی راجبش نداری و هیچ محاسباتی هم نداره 😂😂 اونی که تو داری میگی بهش میگن سنگ ماه تولد که با مشخصات تولدت بهت میگن چیه !! من اصلا اعتقادی به سنگ ماه تولد ندارم همه سنگ ها انرژی دارن

سنگی که دست زن کریس دیدی احتمال زیاد سنگ اونتورین هست که به سنگ شانس معروفه ... نه اینکه فقط سنگ شانس اون باشه 😐

یـکی رو انتخـاب کن که وقتی کنـارت داریش، دیگه متـوجه چیزهایی که نداری نشی :)
سنگ طبیعی انرژی داره و واقعیهشما اصلا هیچ اطلاعاتی راجبش نداری و هیچ محاسباتی هم نداره 😂😂 اونی که ...

سلام خوبین

ببخشید شما سنگ آونتورین گرفتین؟ تاثیری داشته براتون؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁