2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاری به چیزی ندارم برای هیچ چیز با ترس نرو جرو اصلا نترس قوی باش ریسک کن 

اگه قصدت ازدواجه باید مدتی بشناسیش و سنت مناسبه

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

کاری به چیزی ندارم برای هیچ چیز با ترس نرو جرو اصلا نترس قوی باش ریسک کن اگه قصدت ازدواجه باید مدتی ...

نمیتونم بشناسم تو فرهنگ خانوادمون نیس یکیو به زور خودش خواستم بشناسم کلی تاوان دادم 

آرامش رو خوب اومدی

هر چقدر هم طرف مقابلت خوب باشه بازم کم‌و بیش سلیقه و علایقتون تفاوت خواهد داشت این کمترین چیزی هست که باعث سلب آرامش میشه ، مخصوصا واسه دخترایی چه تحصیکردن ومستقلن دوس ندارن زیاد به کسی بله و چشم بگن البته این نظر منه

نمیتونم بشناسم تو فرهنگ خانوادمون نیس یکیو به زور خودش خواستم بشناسم کلی تاوان دادم

وا عزیزم ۲۸ سالته

نیاز نیست به خانوادت بگی از همون اول 

با کسی که قصدش جدیه یه مدت دوست بشو 

ازدواج سنتی خوب نیست 

خدا عشق اول منه🪐

اینو بدون چشم و گوش بسته بخوای ازدواج کنی و طرف مقابلت رو‌نمیگم کامل حتی درصدی هم نشناسی ریسک پر خطریه خودم تجربه کردم که میگم الان شرایط زندگی من جوری شده که پدر ومادرم میگن ای کاش آشنایی قبل از ازدواج داشتم و اعتمادنمیکردم اینو هم بدون با چن بار معاشرت و حرف زدن با طرف مقابل  از خیلی چیزا آگاه میشی