2777
2789
عنوان

شده توی دانشگاه درسیو بیوفتین⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 48 پست
خانواده من توی همه چی دخالت دارن همه نمرات همه امتحان‌ها همه چیز منو ریز تا درشتشو باید بدونن باید ب ...

از همین الان حداقل استارتشو بزن نزار دخالت کنن دختر 

مگه مدرسس من الان ترم ۵ ام چن بار شده افتادم مثلن

ولی هیشکی نفهمیده ینی چی اخه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

نه من ترم یکم چیزی نمی‌دونم اگه میشه یه توضیح بهم میدی؟

ببین آره گلم اول باید چارت درسی خودتو از سایت دانشگاتون دانلود کنی

بعد ببینی درسایی ک میخای برداری درس پیش نیاز داره یا ن اگر داشته باشه اول باید پیش نیازشو پاس کنی

مثلن من الان مدار الکتریکی ۲ دارم پیش نیازش مدار ۱

ترم پیش مدار ۱ و باید پاس میکردم وگرنه الان نمیتونستم مدار ۲ بردارم

اوکیه؟

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از همین الان حداقل استارتشو بزن نزار دخالت کنن دختر مگه مدرسس من الان ترم ۵ ام چن بار شده افتادم مثل ...

آخه یه دلیل دیگه هم که هست می‌دونن اینه که من چون دانشگاه آزاد میرم شهریشو اونا میدن به خاطر همینم دیگه همه چیزو می‌دونن 

حتی اگه اینم نبود می‌خواستم توی همه چیز سرک بکشن و توی همه چیز باید کنترلگری داشته باشن😑

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین آره گلم اول باید چارت درسی خودتو از سایت دانشگاتون دانلود کنیبعد ببینی درسایی ک میخای برداری در ...

متوجه شدم

مرسی قشنگم موفق باشی🫂✨

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍