یعنی چی همه کامنتای منوبه همه نشون میدی چه ایرادیداره مگه
لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،، یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی
لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،، یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی
فقط خودت مال خودت میبینی هرکی بزنه مال خودش بازمیکنه ما تاپیک های تورونمیتونیم ببینیم
من فک کردم فقط ماله منه
غروبا که میشه روشن چراغا😃 میان از مدرسه خونه کلاغا یاد حرفای اون روزت میفتم که تا گفتی به جون دل شنفتم عجب غافل بودم من اسیر دل بودم من اسیر دل نبودم اگ عاقل بودم من یادت میاد به من گفتی چیکار کن گفتی از مدرسه اون روز فرار کن فرار کردم من اون روز زنگ آخر نرفتم مدرسه تا سال دیگر عجب غافل بودم من اسیر دل بودم من
اینجاست که آدم می فهمه موسسۀ گالوپ به درستی ایرانی ها رو (خشمگین ترین مردم جهان) معرفی کرده. خیلی ها حتی نمی دونن برای چی عصبانی می شن، فقط می شن. خب هر کسی بزنه رو آدرس پروفایل/فروم می تونه تبادل نظراتش رو ببینه، تازه فرض بر این که اصلا فقط و فقط اطلاعات شما رو گذاشته باشه، باز هم این جا هر کسی بزنه رو اسم شما می تونه ببینه. الان خودتون می دونید چرا عصبانی شدید؟؟؟🤔
ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما. ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
اینجاست که آدم می فهمه موسسۀ گالوپ به درستی ایرانی ها رو (خشمگین ترین مردم جهان) معرفی کرده. خیل ...
اره یه دفعه شکه شدم والا
بلدنیستم بریدتوبیشترببینیدا تایپک جی جی میادلینکشوبزن تمام تایپک های خودت میاد