badbakht_majazi مدیر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 525 عنوان پریود شدم | مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 29 پست این چند روز واقعا احساس میکردم به یه پارتنر نیاز دارم خیلییی دلم یکیو میخواستتتت شما هم اینجوری میشید؟ 1403/10/22 | 03:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
badbakht_majazi مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 525 دور از جونت 🥺شانس گوه من برای خودم بمونه ههیب نه اسمامون🥲
یک_عدد_بدبخت_یک عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 834 اینم مثل شعور نداشتت و پست بی ربط گذاشتنته اوکیه انجام بده هیس صدات نمیاد عقده ای بی ظرفیت
badbakht_majazi مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 525 چون فرداش رفت تقاضا طلاق داد و ی حرفایی زده بهم ک ب خودم اجازه نمیدم دیگه رابطه ای باشه با خاک یکسان ... ای وای یعنی میخواسته آخر بار لذتشو ببره بعد خدافطی کنه بره😐
modiiiiii عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 2942 هیس صدات نمیاد عقده ای بی ظرفیت ولی صدای شعور نداشتن تو بدجور پیچیدجم کن خودتو ❤️
maral__tt عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 6487 آخرین رابطم شب یلدا بود با شوهرم گاهی دلممیخاد ولی عمرا دیگه سمتش نمیرم و نمیزارمم سمتم بیاد چطور نمیاد سمتتون؟
یک_عدد_بدبخت_یک عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 834 ولی صدای شعور نداشتن تو بدجور پیچیدجم کن خودتو وقتی افکارت زیادی پریشونه اینجوری میشی حق میدم بهت شوخی بود دیونه ریپ نزن نمیخونم
modiiiiii عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 2942 وقتی افکارت زیادی پریشونه اینجوری میشی حق میدم بهت شوخی بود دیونه ریپ نزن نمیخونم اینکه ریپ بزنم یا نزنم به خودم مربوطه😗توام صد در صد میخونی چون خوب با روحیات اینجوری اشنامدر ضمن شما بیشعوریو شوخی میبینی بقیه اینطوری نیستن. ❤️
khanoomi۱۴۰۰ عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 2360 ای وای یعنی میخواسته آخر بار لذتشو ببره بعد خدافطی کنه بره😐 فعلا ک تو مشاوره های طلاقیم ولی خب صدبار از اون روز پرسیده پریود شدی ک حامله نباشم البته ک اگرم زندگی میکردم بچه نمیخاستم دخترم ۲سالشه خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
khanoomi۱۴۰۰ عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 2360 چطور نمیاد سمتتون؟ فرداش رفت تقاضا طلاق داد بعدش همش بحث و دعوا بود و تقریبا ۱ هفتس ک نیس ازش بریدم چرا باید تو پروسه طلاق برم سمتش یا بزارم اون بیاد خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
maral__tt عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 6487 فرداش رفت تقاضا طلاق داد بعدش همش بحث و دعوا بود و تقریبا ۱ هفتس ک نیس ازش بریدم چرا باید تو پروسه ط ... عه خاک تو سرشراحت شدی خواهر
khanoomi۱۴۰۰ عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 2360 عه خاک تو سرشراحت شدی خواهر هرچی فک میکنم تمام خاطراتمون توهین و تحقیر و خیانت و فحش و اشک ریختن من بوده امیدوارم زودتر این پروسه مضخرف تموم بشه و جدا بشم خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
maral__tt عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 6487 هرچی فک میکنم تمام خاطراتمون توهین و تحقیر و خیانت و فحش و اشک ریختن من بوده امیدوارم زودتر این پروس ... زودتر ازون چیزی ک فکر میکنی تموم میشه عزیزمقطعا لیاقتت یک ادم بهتر ازین نکبت هست
khanoomi۱۴۰۰ عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 2360 زودتر ازون چیزی ک فکر میکنی تموم میشه عزیزمقطعا لیاقتت یک ادم بهتر ازین نکبت هست ممنونم عزیزم نیاز ب یک آرامش و ی خواب بی دقدقه و بدون استرس دارم خستم خیلی خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
maral__tt عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 6487 ممنونم عزیزم نیاز ب یک آرامش و ی خواب بی دقدقه و بدون استرس دارم خستم خیلی عزیز دلم انشالله ب زودیاون نکبتم هرکاری با شما کرده دوبرابر سرش میاد
badbakht_majazi مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 525 فعلا ک تو مشاوره های طلاقیم ولی خب صدبار از اون روز پرسیده پریود شدی ک حامله نباشم البته ک اگرم زندگ ... ای وای امیدوارم اونجوری که صلاحه اوضاع خوب بشه