2821
2789
عنوان

استرس

86 بازدید | 15 پست

موقع خرید یا توی مطب دکتر یا پشت دستگاه خودپرداز اگه یکی پشت سرم باشه هول میشم و استرس میگیرم. مثلا فردا میخوام برم داروخونه خرید دارم میگم اگه خریدم طول بکشه نفر پشت سرم شاکی میشه یه چیزی میگه. کلا همش هول میشم. نمیدونم چیکار کنم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من قبلا موقع خرید اینجوری میشدم هرچی بود و نبود سریع میخریدم که فروشنده ناراحت نشه بعدش خود خوری میک ...

چجوری کنترل کردی؟ من دارو هم میخورم مشاوره هم رفتم ولی بازم اوکی نیستم

چجوری کنترل کردی؟ من دارو هم میخورم مشاوره هم رفتم ولی بازم اوکی نیستم

ببین منم مشاوره میرفتم ولی بنظرم مشاور ها خودشون هیچی بلد نیستن 

خودم شروع کردم به تحقیق راجب بیماریم که اختلال اضطراب بود و اولین قدم فهمیدم باید ریشه اضطرابم پیدا کنم و ریشش کمالگرایی بود یعنی باید ریز ترین چیزا به بهترین نحو و بهترین حالت پیش میرفت و خودمم باید بهترین میبودم و و رفتار و حرفام هم باید بدون نقص پیش میرفت و ازونجایی که هیچ چیز هیچوقت کامل نیست و کمال حد و مرز نداره من همیشه خدا مضطرب بودم ولی با پذیرش همین نکته تونستم به کمالگرایی و اضطراب غلبه کنم 

ببین منم مشاوره میرفتم ولی بنظرم مشاور ها خودشون هیچی بلد نیستن خودم شروع کردم به تحقیق راجب بیماریم ...

مشکل اینه ک هزاران نکته ی کارگشا رو خوندم ولی قدرت پذیرشم ضعیفه و زیاد نقض و مقاومت میکنم در برابر افکار مثبت متاسفانه

مشکل اینه ک هزاران نکته ی کارگشا رو خوندم ولی قدرت پذیرشم ضعیفه و زیاد نقض و مقاومت میکنم در برابر ا ...

اگه قدرت پذیرشت ضعیفه بنظرم افسردگی هم داری که یه جورایی امید و ایمانت رو از دست دادی و رمقی نداری برای هیچ کاری حتی پذیرفتن خودت چی فک‌میکنی؟

اگه قدرت پذیرشت ضعیفه بنظرم افسردگی هم داری که یه جورایی امید و ایمانت رو از دست دادی و رمقی نداری ب ...

دقیقا همینطوره.منم احساس میکنم افسردگی دارم.خیلی ها ام تعریف میکنن نکات مثبتمو بهم‌میگن ولی من باور نمیکنم یا نسبت ب دست اوردهام بی ذوقم.یاسریع برام عادی میشن.هرجا برم زود زده میشم و کسل کننده میشه واسم.برای رفعش چیکارکنم؟شرایط رفتن ب روانشناس هم ندارم فعلا

دقیقا همینطوره.منم احساس میکنم افسردگی دارم.خیلی ها ام تعریف میکنن نکات مثبتمو بهم‌میگن ولی من باور ...

من چون خودم تجربه افسردگی و اضطراب باهم داشتم از تجربه خودم میگم شاید کمکت کنه 

افسردگی از عوارض اضطراب هست یعنی تا اضطراب کنترل نشه افسردگی هم کنترل نمیشه 

تو باید تو زندگیت یه نور امید یه جرقه اتفاق بیوفته که امید و انگیزه کافی پیدا کنی تا با مشکلات روحیت بجنگی 

برای این جرقه من بهت پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین رو بخونی چون دیدت نسبت به زندگی عوض میشه 

بعدم چون نمیتونی بری مشاوره بهت پیشنهاد میکنم دوره مدیریت اضطراب مدرسه هاوین رو بخری که فک کنم حدود ۵۰۰ تومن باشه 

و تمام آنچه که روانشناس میخواد تو ده جلسه و هر جلسه ۴۰۰ تومن پول بگیره بگه رو بهت میگه

بعد کتاب چگونه کمالگرا نباشیم رو هم حتما بخون 

در کل اگه به بیماریت مسلط بشی و راجبش آگاه بشی کنترل کردنش سخت نیست 

راستی رژیم غذایی هم خیلی خیلی خیلی تاثیر داره تو حال روحیت تا جایی که میتونی کافئین و قند و شکر و شیرینی جات حذف کن و غذاهای سالم و آب زیاد بخور میبینی که چقدر تاثیر گذاره

من چون خودم تجربه افسردگی و اضطراب باهم داشتم از تجربه خودم میگم شاید کمکت کنه افسردگی از عوارض اضطر ...

عزیزدلم ممنون از راهنمایی مفیدت،راستش من از۱۹سالگی تاالان ک ۲۲سالمه اینجوری شدم که هر اتفاق خوبی بیوفته تو زندگیم دلم خوش نمییشه،من ۲۰سالگی جداشدم وهمزمان رفتم دانشگاه ،عمل زیبایی انجام دادم،اما اصلا روحیه ام عوض نشده و بی ذوقم نسبت ب تغییراتم،تو محیط آکادمیکی ک باید فعال باشم و کنفرانس بدم خودمو محدود کردم و این ۳سال باقی مونده رو نمیدونم چجور بگذرونم و خودمو تغییر بدم،یجورایی زودرنج ومنفعل و بی طاقت شدم،همش نگاه تحقیر آمیز و بدی ب خودم دارم،امیدوارم بتونم از این چیزایی ک معرفی کردین نتیجه بگیرم وبیام ازتون تشکر کنم، فقط این دوره ایی ک گفتین رو ازکجا میشه تهیه کرد

عزیزدلم ممنون از راهنمایی مفیدت،راستش من از۱۹سالگی تاالان ک ۲۲سالمه اینجوری شدم که هر اتفاق خوبی بیو ...

عزیزم امیدوارم دوباره مثل قبل بتونی از زندگی لذت ببری 

تو اینترنت سرچ کن دوره مدیریت اضطراب مدرسه هاوین سایت هست برات میاره هزینه رو پرداخت کنی فک‌کنم هفت هشت تا ویدیو هست که روانشناس صحبت میکنه و راهکار میده