2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کسی که قبح یه کاری براش ازبین بره و به اون کار عادت کنه عشق و عاشقی متوجه نیس ارادش ضعیفه تازه از ای ...

نه 

دوست پسر من قبلا با دو نفر بوده و الان اصلا کلا پاک شده اینا از اخلاقش و ذهنش معلومه 

منم مثال در حد ۲ ۳ نفر زدم 

من خیلی دخمل خوبیم 😂🥹

مهم اینه قبل از تو بوده بعد تو هیچ کاری نکرده دوست پسر من قبل من با دو تا دختر رابطه داشته ولی الان ...

کاش منم بتونم طرز فکر تو رو داشته باشه 

خیلی برام سخته با این موضوع کنار بیام

مهم اینه قبل از تو بوده بعد تو هیچ کاری نکرده دوست پسر من قبل من با دو تا دختر رابطه داشته ولی الان ...

ببین داری همزاد پنداری احساسی می‌کنی 

اگه منطقی باشی و آینده نگر به زندگی و رابطت نگاه کنی شاید نظرت تغییر کنه 

قصد ندارم بحث کنم دیگه هم ریپلای نمی‌کنم ولی یکم درباره بیماری های std و سرطان سرویکس خانما + دلایل تنوع طلبی تحقیق کن

نه دوست پسر من قبلا با دو نفر بوده و الان اصلا کلا پاک شده اینا از اخلاقش و ذهنش معلومه منم مثال در ...

بعد از ازدواج معلوم میشه چون فعلا تو رو دوست داره برای اینکه از دستت نده مراعات می‌کنه بعد ازدواج و وقتی زیر یک سقف برین مشخص میشه نمی‌خوام بگم ناامید بشین یا نه کلا میگم

بعد از ازدواج معلوم میشه چون فعلا تو رو دوست داره برای اینکه از دستت نده مراعات می‌کنه بعد ازدواج و ...

شوهر خواهرم هم قبل ازدواج رابطه داشته ولی هیچ اتفاقی الان نیوفتاده بعدش نیاز جنسیه الان کمتر پسری پیدا میشه نداشته باشه 

من خیلی دخمل خوبیم 😂🥹

شوهر خواهرم هم قبل ازدواج رابطه داشته ولی هیچ اتفاقی الان نیوفتاده بعدش نیاز جنسیه الان کمتر پسری پی ...

نمیدونم حتی اگه الان خواهرت و شوهرش مشکلی داشته باشن قرار نیس بیاد بگه؟ من خودم ترجیح میدم پسری تو زندگیم بیاد که خط قرمز هارو رعایت کنه افسار احساسش دستش باشه 

چه ربطی داشت یارو عوض شده تو گذشته مونده اون اتفاقا واقعا فکر کردی کسی الان ندارد؟

هست که نداشته باشند و اگه با این دید بهشون نگاه کنیم که اونا هم ممکنه داشته باشن چیزی هم گردنمون میوفته همه مثل هم نیستند همه جور آدمی هست

خواهرم همچی رو میگه بهم

دیگه این بستگی به فرهنگ خونوادگی داره اگه مشکلی با گذشتش نداری و نگران آینده نیستی خودت بهتر صلاح میدونید بقول خودتون کسی جای کسی نیس که کاملا شرایط رو ببینه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز