2777
2789
عنوان

از دست نامزدم ناراحتم.یلدایی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 95 پست
اي كاش ميزاشتي همونجوري كه خودشون ميخوان برات بيارن

خودشون گفتن ما پول میدیم برین وسایل بگیرین دیگه

بخدا ی ماهه منو معذب کردن هی میگفتن کی میری وسایل بگیری برین بگیرین دیگه حالا هیشکی ندونه چقد میخاسن بدن

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول کن این چیزارو سعی کن زیاد توقع نداشته باشی وگرنه خودت اذیت میشی و همیشه حرص می خوری شب یلدا با همسرت بگو بخند خوش باش برو اینور اونور همین که باهاش احساس خوشبختی کنی یه دنیا ارزش داره طلا و لباس و.... هیچ وقت موندگار نیستن چیزی که تا ابد برات می مونه همسرت و حس خوشبختی کنارشه.من هیچ وقت از شوهرم بابت این چیزا ناراحت نشدم حتی تولدام هم یادش نمی مونه اما همین که کنارمه و سلامت باشه و حس کنم یکی هس که می تونم بهش تکیه کنم بسه یه دنیا کادویه برام باارزش

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
فکرت درسته ولی الان طلا گرونه  کاش میزاشتی عزیزت کنن بالاخره تازه عروسی بزار برات خرج کنه چیکا ...

تو بگو با ۵۰۰ چی میشه گرفت؟۴۰۰ تومن فقط یه دونه پالتو میکنه

منم دیدم مگه دیوونم ۵۰۰ بدم طلا بگیرم بعدم منت بزارن طلا گرفتیم بخان لباس بگیرن بیشتر ازینا باید بدن

خودشون گفتن ما پول میدیم برین وسایل بگیرین دیگه بخدا ی ماهه منو معذب کردن هی میگفتن کی میری وسایل ب ...

من جای شما بودم پول هدیه رو میگرفتم بعد خودمم یکم میذاشتم یه طلا میگرفتم برای خودم 

یا بعد اینکه پول هدیه رو خونواده اش دادن بهم به همسرم میگفتم بریم طلا بگیریم باهاش دوس دارم این طلا بادگاری بمونه برام اینجوری مادرشوهرتم درگیر تصمیمت نمیکردی 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 
ول کن این چیزارو سعی کن زیاد توقع نداشته باشی وگرنه خودت اذیت میشی و همیشه حرص می خوری شب یلدا با هم ...

بخدا منم اینجوری هستم ولی انگولکمون میکنن

بهش گفتم بریم برات پلیور بخرم گف یعنی یدونه میگیری ما اینهمه بگیریم

گفتم اون یدونه هم رسم نداریم ولی برای تشکر میگیریم برات

اخرم گفتم این رسم و رسوم فقط باعث حرفه یدفه نه تو بگیر نه من راحت کنیم خودمونو

خودشون گفتن ما پول میدیم برین وسایل بگیرین دیگه بخدا ی ماهه منو معذب کردن هی میگفتن کی میری وسایل ب ...

دقيقا براي همين ميگم پس فردا مثلا ميگن ما ميخواستيم ٣٠٠ بديم ولي بخاطر اينكه طلا خواستي ٥٠٠ داديم

منظورشون از وسيله پالتو و بوتو ايناس كه همينا خودش ٥٠٠ ميشه😐ولي خوب متوجه نميشن و ممكنه سرت منت بزارن بعدا

از سريه بعد هيچي نگو گفتن وسيله بدون منظورشون لباسه گفتن طلا برو بازار طلا انتخاب كن

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
من جای شما بودم پول هدیه رو میگرفتم بعد خودمم یکم میذاشتم یه طلا میگرفتم برای خودم  یا بعد این ...

اه نمیدونی که از یه طرف مادرشوهرم میگف پولو بدیم از یه طرف پدرشوهرم میگف نه رسمه وسایل بگیریم اگه میخاسن بدن میدادن تا الان

دقيقا براي همين ميگم پس فردا مثلا ميگن ما ميخواستيم ٣٠٠ بديم ولي بخاطر اينكه طلا خواستي ٥٠٠ داديم م ...

اخه لباس داشتم نمیخاسم باز خونه رو پر لباس کنم

ولی دیگه برام مهم نیس میرم همه چی میگیرم

بخدا منم اینجوری هستم ولی انگولکمون میکنن بهش گفتم بریم برات پلیور بخرم گف یعنی یدونه میگیری ما این ...

بعضي اوقات توجه زيادي باعث ميشه اين مشكلات پيش بياد

رسمه ايشون بياره ولي رسم نيس شما چيزي بدي

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
عزیزم منم مادرشوهرم گفت 500میدم  منم گفتم با هم بریم مامان خودش رو بردم مجبور شد یه چیز گرونتر ...

نه مادرشوهر من زرنگه من نمیتونم بهش برسم

اه نمیدونی که از یه طرف مادرشوهرم میگف پولو بدیم از یه طرف پدرشوهرم میگف نه رسمه وسایل بگیریم اگه می ...

اوووف اگه خیلی راحت هدیه رو نمیدن ولشون کن نذارشون تو منگنه که حالا طلا میخوای 

اسون بگیر 

با همسرت خوش باش 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 
بعضي اوقات توجه زيادي باعث ميشه اين مشكلات پيش بياد رسمه ايشون بياره ولي رسم نيس شما چيزي بدي

میخام بزنم سیم آخر بگم چیزی نمیخام اصلا

تازه نامزدم ۲۰۰ ازم گرفته ب روم نمیاره منم اونجوری نیسم ب روی کسی بیارم ک قرض داری