2777
2789
دقيقا صفات خودت رو به زبون اوردي كسي كه طرفدار ابليسه جزو لشكرش هستش تو هم لطف كن خفه شو تا دنيا كمت ...

ابلیس نون به نرخ خور شمایید اینو یادت باشه که فقرو فلاکتو نمیبینه چون خوب جیره میخوره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انقدر غزه غزه میکنن خودشونو جر دادن انگار ننشون فلسطینی بوده یا اقاشون

لابد ننه باباي تو هم امريكايي بودن و دستشون تو خون كودكان غزه الوده بوده كه داري جر ميخوري از عذاب الهي كه سر اين شيطان بزرگ اومد 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
خب وقتی عقل نداری دیگه چی بگم اینجا جز تو که انقدر خودتو جر دادی برا غزه کسی طرفداری آمریکارو نکرد ه ...

حرف مفت نزن بابا من از اه غزه گفتم این توی ک خودتحقیربودی از وطن خود بد میگی

راضیم ب رضای خود خدا
لابد بوده! فکر میکنی اینا اگه ایرانی بودن و اینهمه بدبختی و فلاکت بچه های سیستان و سایر مناطق محروم ...

دقیقا یه قول تو شایدم هستن به عربا کشور خودمون تو خوزستان که از ریزش ساختمون داغون شدن نمیرسن به عربا خارج میرسن به بلوچا بی پناه خودمون نمیرسن بعد اینارو نمیبینن

دقیقا خدا خیرت بد خوب گفتی

اخه شما چی رو به چی ربط میدیدطرف دلش برای عموش میسوزه چون غزه جنگه باید همه ذهنشون همونجا متمرکز بشه فقط برا اونا دل بسوزونه چون بچه های غزه تو سرما موندن حق بچه های امریکایی تو اتیش بسوزن؟ 

اخه شما چی رو به چی ربط میدیدطرف دلش برای عموش میسوزه چون غزه جنگه باید همه ذهنشون همونجا متمرکز بشه ...

عزیزم حالا اینا رو بهشون بگی حالیشون میشه میگه اگه ناراحتی برو پیش عموت انگار خودش غزست 😑

عزیزم حالا اینا رو بهشون بگی حالیشون میشه میگه اگه ناراحتی برو پیش عموت انگار خودش غزست 😑

ناراحت نشو از حرفم من فقط حرفم از نابودی آمریکا از مسئولیتش تمام انشالله عموی شماهم ب سلامت برگرد خونش  

راضیم ب رضای خود خدا
ناراحت نشو از حرفم من فقط حرفم از نابودی آمریکا از مسئولیتش تمام انشالله عموی شماهم ب سلامت برگرد خو ...

من اصلا امریکا برام اهمیت نداره که سرش باکسی بحث کنم چون خودم انقدر مشکلات فکری دارم ولی خب ما نگران عزیزامون هستیم فقط خیلی ممنون

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792