2777
2789

خودم کارمندم  . حقوقمو کامل برای خونه و زندگی خرج میکنم .مثلا خریدهای خونه و وسیله هر چی لازمه خودم میخرم از کوچیک تا بزرگ همه چیزو من میخرم . خرج خودم و بچمم با منه. شوهرم ولی همش جیبش خالیه . مثلا ویزیت دکتر میخواس بده از من گرفت . امروز فهمیدم از برادرش دو میلیون قرض گرفته بوده. گفتم من ک همه چیز خونه رو دارم میخرم . پولو میخواستی چیکار. میگه دکتر میرم لازمم میشه .

الان برادرشوهرم ب همه میگه ازم پول قرض گرفته بعد همه فکر میکنن من اصلا از حقوقم برای زندگی خرج نمیکنم ؟ همش فک میکنم ابروم رفت پیش همه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این جور فکر نکن. خودت خودتو داغون نکن. شما مسعول تفکر دیگران نیستی. دائما با خودت تکرار کن. برام مهم نیست کسی در بارم چی فکر میکنه. این حریم خصوصیه و باید بهش احترام بزارن

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

جا داره یه خسته نباشید حسابی بهت بگم امیدوارم همسر قدردان شما باشه

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
پس شوهرت چی کارت تو اون زندگی چوبه خشک بزار انقدر بره قرض کنه تا چشمش کور شه کار کنه پس،بده

ابروی من میره. اخه من کار میکنم خرج زندگی رو میدم. این با کاراش باعث شده فک کننن خودش تحت فشاره کمم میاره. 🙁 در حالیکه براب پول تو جیبیه خودش داره قرض میگیره 

ابروی من میره. اخه من کار میکنم خرج زندگی رو میدم. این با کاراش باعث شده فک کننن خودش تحت فشاره کمم ...

خوب فکر کنن خودش،میدونه و طایفه اش

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
جا داره یه خسته نباشید حسابی بهت بگم امیدوارم همسر قدردان شما باشه

نیس  . خیلی پشیمونم . هیچ زنی نباید مث من باشه چون عاقبت نداره. من الان تو این خونه اندازه یه ارزن هم بهم احترام نمیزاره. هر روز بهم توهین و بی احترامی میکنه و خیلی ادم بی توجه و بی احساسی هست